Întrebat dacă îl vrea pe Louis Munteanu la Rapid, Bogdan Lobonț a răspuns direct: "Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!”

Bogdan Lobont louis munteanu Rapid Fotbal intern Bogdan Lobonț
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 18:03
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 18:11

Bogdan Lobonț, antrenorul interimar al Rapidului, a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului cu Farul Constanța despre posibilul transfer al lui Louis Munteanu la Rapid.

Fostul portar a susținut că îl cunoaște pe Louis Munteanu de mult timp, lăudându-i calitățile. Cu toate acestea, a evitat să spună dacă îl dorește pe atacantul de 21 de ani la Rapid.

"Pe Louis Munteanu îl cunosc foarte bine din perioada în care a plecat la Fiorentina, a crescut foarte frumos în ultimii ani, este un atacant cu calităţi importante. Eu îi vreau pe toţi cei mai buni jucători la Rapid, şi pe Messi, şi pe Ronaldo, şi pe Vinicius. 

Cred că cifrele lui Munteanu din ultimii doi ani de la Farul spun totul, un profil interesant de jucător pentru multe cluburi din top 5 campionate din Europa. Dar depinde de el şi de mai mulţi factori", a spus Bogdan Lobonţ la conferința de presă.

  • 1.5 milioane de euro este cota de piață a lui Louis Munteanu, potrivit site-urilor de specialitate.

Lobonț se așteaptă la un meci greu cu Farul

Antrenorul Rapidului a analizat ultimele evoluții ale Farului, ajungând la concluzia că echipa "Regelui" este bine organizată. El a precizat că jucătorii Rapidului trebuie să fie cei care vor face diferența pe teren și să își demonstreze calitățile.

"Farul e o echipă bine organizată, cu relații de joc bine puse la punct, antrenată de Gică Hagi, unul dintre cei mai buni din România. Jucătorii mei trebuie să se schimbe, să găsească resursele necesare pentru a obține un rezultat pozitiv", a mai spus "Lobi".

Rapid va întâlni formaţia Farul Constanţa, miercuri, de la ora 19:00, pe stadionul din Ovidiu, într-o partidă din cadrul etapei a șasea a play-off-ului Superligii.

Clasament play-off Superliga

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!