VIDEO Ionuț Vînă, primele declarații după gluma ieftină a celor de la Universitatea Craiova

Ionut Vina Farul Constanta Universitatea Craiova Fotbal intern
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 14 Iulie 2023, 19:18
Data actualizarii: Vineri 14 Iulie 2023, 19:41

Hermannstadt - Farul are loc sâmbătă, de la 18:30, în format LIVE BLOG pe www.sport.ro.

Ionuț Vînă intenționează să-și relanseze cariera la Farul Constanța, formația la care s-a consacrat. După ce nu a reușit să se impună la Universitatea Craiova, iar echipa a anunțat despărțirea de mijlocaș printr-o postare ciudată - o glumă ieftină centrată pe mesajul "succes în afaceri!" -, Vînă a semnat cu Farul, formație care miercuri a câștigat meciul cu Sheriff Tiraspol, 1-0. 

Cum managerul Gică Hagi a anunțat că la meciul de la Sibiu, Hermannstadt - Farul, programat sâmbătă, nu va conta pe titularii din partida cu Sheriff, Ionuț Vînă ar putea juca titular în confruntarea din runda de debut din Superliga. 

Înaintea partidei cu Hermannstadt, Vînă a vorbit despre semnificația meciului cu formația lui Marius Măldărășanu, dar și despre vagonul de energie generat de victoria cu Sheriff Tiraspol.

"Se anunță un meci dificil, ca toate celelalte, încep partidele cu miză. Trebuie să fim pregătiți, indiferent cu ce lot vom aborda confruntarea. Mister (n.r.: Gheorghe Hagi) a făcut două echipe, ceilalți băieți merită câteva zile de odihnă, pentru că au depus un efort considerabil în partida cu Sheriff. 

Noi, ceilalți, trebuie să ne facem treaba pentru meciul de la Sibiu. Victoria cu echipa din Moldova ne-a dat moral, puteam câștiga și mai clar. Sperăm să marcăm și la retur", a declarat Ionuț Vînă. 

La despărțirea oficială de Vînă, Universitatea Craiova a postat un mesaj ironic, urându-i succes în afaceri celui care voia despăgubiri de 5 milioane de euro.

„337 de minute petrecute pe gazon în acest sezon pentru Știința. Drum bun, Ionuț! Mult succes în afaceri!”, a fost mesajul postat de olteni pe pagina oficială de Facebook a clubului. O ironie ieftină prin care cei de la Universitatea Craiova au vrut să evidențieze parcursul lui Vînă la trupa de pe "Ion Oblemenco".

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!