Ion Țiriac, reacție curioasă când a fost întrebat despre stadionul Dinamo: ”Vindeți terenul ăla și faceți blocuri”

Ion Tiriac Dinamo stadion Dinamo Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 16:23
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 16:23

Ion Țiriac cere demolarea vechiului stadion Dinamo, dar nu pentru construirea unei arene noi, așa cum așteaptă toți suporterii grupării din ”Ștefan cel Mare”.

Unul dintre cei mai cunoscuți dinamoviști din țară, Ion Țiriac crede că spațiul pe care este amplasat stadionul Dinamo ar putea fi folosit pentru construirea unor blocuri, iar noua arenă a ”câinilor” să fie mutată în altă parte. 

Ion Țiriac: ”Vindeți terenul ăla și faceți locuințe, blocuri!”

„Un stadion de fotbal Dinamo acolo unde e nu îşi are locul. Absolut nu îşi are locul. Vindeţi terenul ăla şi faceţi locuinţe, blocuri, nu ştiu ce!

Şi faceţi un stadion de 50.000 de locuri, de 30.000 de locuri undeva unde din nou se duce tramvaiul şi duce autobuzul! Nu inventăm noi roata (n.red. – construirea unui stadion la marginea oraşului), e frumos să te duci acolo”, a spus Țiriac, în cadrul unui eveniment.

Termenul pentru demolarea ”bătrânului” stadion Dinamo a fost deja depășit. Momentan, nu este cunoscută o dată exactă la care va începe procedura de demolare, care depinde exclusiv de Clubul Sportiv Dinamo.

Ministrul Lucian Bode s-a limitat să spună că vechiul stadion din ”Ștefan cel Mare” va fi demolat în anul următor, iar lucrările pentru noua arenă vor începe ”cel târziu la finalul anului 2023”. Arena va costa 350 de milioane de lei, adică aproximativ 70 de milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!