VIDEO EXCLUSIV Ioan Andone a dezvăluit cât de târziu a început să joace fotbal. Ce sport practica înainte 

Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 16:01
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 16:08

Ioan Andone a fost invitatul lui Cătălin Oprișan în emisiunea „Emoții europene.”

În direct și în exclusivitate pentru Sport.ro, în cadrul emisiunii „Emoții europene”, Ioan Andone (64 de ani) a dezvăluit care a fost secretul din spatele detentei sale deosebite.

Comentând imaginile golului înscris împotriva Suediei, într-un meci jucat în data de 8 septembrie 1982, care a contat pentru preliminariile EURO 1984, Andone și-a apreciat reușita conturată dintr-o centrare semnată de Ilie Balaci.

  • Ioan Andone si Marcel Puscas au analizat ultimele meciuri ale nationalei si-l critica pe Radoi! Nu poate sa antreneze cineva cu doar 13 meciuri si 3 victorii in Liga 1

Ioan Andone a practicat baschetul înainte să joace fotbal, de care s-a apucat abia la 14 ani

  • Ca jucător, Ioan Andone este dublu campion al României și triplu câștigător al Cupei României. 

„Eu am jucat ca junior baschet. La fotbal m-am dus numai la 14 ani. Îți dai seama ce târziu? Trecerea a fost grea. Jucam fotbal ca orice copil, în echipa liceului, în fața blocului de dimineața până seara... dar făceam baschet. 

Mă antrenam de trei ori pe săptămână. Exercițiile erau total diferite de ce se întâmplă la fotbal,” a declarat Ioan Andone, în emisiunea „Emoții europene.”

În perioada 29 mai - 13 iunie, cu excepția zilelor de week-end, suporterii vor avea parte de o emisiune specială, care va aduce în prim plan povești și amintiri deosebite de la Campionatele Europene, ale unor nume importante din fotbalul românesc.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!