VIDEO EXCLUSIV Ioan Andone a dezvăluit artificiul la care apela pentru a putea urmări meciurile la turneele finale pe vremea comuniștilor

Ioan Andone campionatul european Euro 1984 Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 12:47
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 14:52

Fostul dinamovist Ioan Andone a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la emisiunea Emoții Europene și a povestit cum urmărea meciurile de la turneele finale.

Nea Ando a vorbit și despre prima sa experiență internațională în tricoul naționalei României, participarea la Campionatul European din 1984 când România a reușit să iasă dintr-o grupă cu Italia, Suedia și Cehoslovacia.

"Cred că noi nu am realizat ce performanță am realizat atunci. Nu credea nimeni atunci că vom putea trece de grupe. Cu Suedia, n-ai bătut-o niciodată. Italia, campioana mondială. Știam totul despre ei. Nu puteam să ne imaginăm că ne calificăm. Dar, bine, având un antrenor ca nea Mircea... prima dată trebuie să creadă antrenorul.

Andone își urmărea adversarii la televiziunea bulgară

Nu le vedeam la noi, ne uitam la bulgari sau la sârbi. Mergeam undeva și ne uitam pe o capotă de mașină la Campionatul Mondial un televizor din ăla portabil", a spus Ioan Andone la emisiunea Emoții Europene.

În perioada 29 mai - 13 iunie, cu excepția zilelor de week-end, suporterii vor avea parte de o emisiune specială, care va aduce în prim plan povești și amintiri deosebite de la Campionatele Europene, ale unor nume importante din fotbalul românesc.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!