Furios pe "sacțiunea dublă" a Simonei Halep, Boris Becker cere WTA să-i acorde o "șansă corectă" româncei

Simona Halep Tenis WTA Tenis Simona Halep / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 18:39
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 19:23

Legendarul tenismen german Boris Becker sare în apărarea Simonei Halep, considerând că sportiva română este victima unei „pedepse duble”.

Fostul mare jucător de tenis consideră că aceasta merită o „șansă corectă” din partea forului conducător al tenisului feminin mondial.

Într-o declarație dură, oferită celor de la Tennis365, Becker a subliniat faptul că Simona, acum exonerată de acuzații, ar trebui să poată participa la turneele importante.

"A fost pedepsită, pentru că nu a putut juca o lungă perioadă, și acum e pedepsită din nou, pentru că nu poate juca la turnee. Așa că practic a primit o dublă lovitură. WTA trebuie să găsească o cale să o lase pe Halep să joace. Nu poate fi tratată așa. Nu mai are 21 de ani", a spus Becker.

Nemulțumirea lui Becker vine pe fondul faptului că Simonei nu i s-a acordat wild card-ul pentru Roland Garros, deși a fost campioană pe zgura pariziană în 2018.

Becker o susține pe Halep pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Paris

Fostul lider ATP își îndreaptă privirea și către Olimpiadă, îndemnând WTA să ia măsuri pentru a o ajuta pe Halep să ajungă la Paris 2024. 

Simona Halep ocupă în momentul de față locul 1136 în clasamentul mondial feminin.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!