Denis Alibec CFR Cluj Dan Petrescu Denis Alibec - accidentare Fotbal intern

Interesul poartă fesul! Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu nu ar vrea să-l vadă și la națională 

UTA - CFR Cluj, meci din etapa a zecea a Ligii 1, are loc duminică de la ora 21:00. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 18:14
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 18:43

Dan Petrescu are mari probleme în linia ofensivă și speră să-și recupereze cât mai repede atacanții. Unul dintre fotbaliștii în care "Bursucul" își pune mari speranțe e Denis Alibec, fotbalist cumpărat la doar 18 ani de Inter Milano. 

Readus în prim-planul fotbalului românesc după ce Gică Hagi l-a adus la Viitorul de la FC Malines, Alibec a devenit unul dintre puținii atacanți pe care naționala se poate baza în acest moment. 

Dan Petrescu despre Alibec 

Atacantul împrumutat de CFR Cluj din Turcia a ieșit accidentat în minutul 74 al partidei dintre Islanda și România 0-2, câștigat de naționala noastră cu 0-2 într-un meci din Grupa J a preliminariilor pentru CM din Qatar și a ratat înfruntările cu Liechtenstein 2-0 și Macedonia de Nord 0-0.

Denis suferise o liziune fibrilară în zona din față a mușchiului pulpei.

"Noi sperăm ca măcar 30 de minute să joace joi sau duminică, ori cu Randers, ori cu Mediaș. Orice meci e important și sperăm să se facă bine cât mai repede și Alibec.El nu s-a accidentat la CFR, ci la națională. 

Acum, nu știu, dacă vine echipa națională și joacă 30 de minute... Sper să rămână aici, la echipă, pentru că așa mi se pare normal! Întâi să joace un meci-două la CFR, iar apoi să fie pentru echipa națională.

Am înțeles că și la națională sunt probleme cu atacanții, deci e posibil orice", a declarat Dan Petrescu, sâmbătă, înaintea meciului din deplasare cu UTA, programat duminică, de la ora 21:00. 

Declarația lui Alibec după accidentare

Ghinionistul de serviciu, Denis Alibec, a suferit de-a lungul carierei mai multe accidentări care i-au zădărnicit ascensiunea. 

"Îmi pare rău, chiar nu pot să duc 3 luni fără să mă accidentez, nu știu ce să mai fac, mă pregătesc, fac prevenție, dar degeaba. Ceva se întâmplă cu mine și chiar vreau să fac niște analize", a declarat Alibec, pentru FRF, imediat după victoria cu Islanda. 

Modifică setările cookies