Fotbal intern

Imagini ireale! Copiii unei grupe de juniori de la CSA Steaua, îndemnați de părinți să consume alcool. S-a deschis o anchetă

Imagini ireale dintr-un autocar în care se afla o grupă de juniori de la CSA Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 17:38
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 17:50

Gsp a publicat astăzi un clip video în care mai mulți părinți ai tinerilor fotbaliști din grupa 2007 de juniori de la CSA Steaua consumau băuturi alcoolice în autocarul în care se aflau fotbaliștii, ba mai mult, îi îndemnau și pe aceștia să consume alcool.

Potrivit lui Hicham Alkhatib, părintele unuia dintre copiii care apar în imagini, Idris Alkhatib, cel care i-a îndemnat pe copii să bea ar fi fost chiar antrenorul de la U15 și U16, Florin Neață.

„Eu am ridicat problema de atâta timp în fața conducerii clubului că antrenorul Florin Neață învață copiii să bea alcool. El era în autocar, chiar la mijloc. Eu sunt de religie musulmană, sunt împotriva băuturii. Și de atunci copilul meu suferă, l-au dat afară în urmă cu două luni.

În autocar erau și anumiți părinți care au fost cu copiii într-un cantonament în Turcia. Filmarea este făcută anul trecut, înainte de pandemie, până să se închidă tot. Eu n-am fost”, a susținut Hicham Alkhatib, care s-a lansat într-un atac și la adresa lui George Ogăraru, antrenor coordonator cu atribuții de director tehnic la centrul de copii și juniori de la CSA Steaua: „Conducerea i-a luat apărarea antrenorului. Domnul Ogăraru mi-a zis ori stau drepți în fața antrenorului ori ne despărțim. I-am zis: «Stai tu drepți, mă despart de tine și de clubul ăsta». Îmi pare rău de club, clubul nu are nicio vină, dar Ogăraru, Cătălin Dănilescu și Florin Neață strică imaginea clubului”.

CSA Steaua se apără

Ștefan Iovan, șeful programului de dezvoltare al sectorului de juniori de la CSA Steaua, a declarat că știe de existența acestor imagini, însă susține că ele sunt mai vechi și că nu are detalii depsre ele.

„Am văzut acel video, însă, din ce știu eu, imaginile sunt vechi de 2-3 ani. Nu eram la club în acea perioadă, așa că nu știu mai multe detalii”, a spus Ștefan Iovan, potrivit sursei citate mai sus.

CSA Steaua a demarat o anchetă internă pentru a afla toate detaliile acestei întâmplări. Potrivit surselor din cadrul clubului, clipul ar avea cel puțin un an de zile vechime, deoarece din decembrie 2020 părinților nu le-a mai fost permis să se deplaseze alături de copii la meciuri.

Clipul, o încercare de răzbunare

Oficialii clubului cred că imaginile au fost făcute publice abia acum, deoarece mai mulți copii ai căror părinți au intrat în conflict cu antrenorul Florin Neață au fost excluși din club.

Vezi aici clipul în care copiii de la grupa 2007 de juniori de la CSA Steaua ascultă manele și sunt îndemnați de părinți să consume alcool.

Modifică setările cookies