Liga 2

Noi detalii după ce Ogăraru a fost acuzat că a falsificat actele pentru un jucător: ”Nu înțeleg de ce nu își asumă greșelile”

CSA Steaua nu se află în cel mai bun moment, din punct de vedere administrativ.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 20:58
Data actualizarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 21:43

Echipa armatei a ajuns într-un punct de tensiune maximă după ce Gheorghe Mustață l-a acuzat pe George Ogăraru că ar fi falsificat actele pentru ca un jucător să joace trei meciuri în 24 de ore, lucru interzis de regulament.

Deși s-a spus că ar putea fi demis, George Ogăraru nu a comentat acuzațiile. Însă, Rodrigo Mușat, fost antrenor de copii și juniori la CSA Steaua, confirmă acuzațiile lui Mustață.

„Tot ce a spus Gheorghe Mustață este, din păcate, adevărat! Acesta este modul de lucru al lui Ogăraru! Unul de falsificare a realității! Nu înțeleg de ce Ogăraru nu își asumă greșelile și nu răspunde la obiect. Ar fi putut să spună clar dacă a folosit sau nu un jucător în trei meciuri de la Elite în mai puțin de 24 de ore. Asta este clar contrar regulamentelor. Mai mult decât atât, jucătorul a fost folosit și la o grupă mai mică decât vârsta lui.

Așa au fost folosite și licențele noastre UEFA, unde eram trecuți doar în acte că antrenam anumite grupe. Așa se întâmplă și acum cu Teo Anghelini, Adrian Bumbescu, Lajos Sătmăreanu și Sile Aelenei. Ei apar în acte ca antrenori principali la anumite grupe, dar de fapt sunt scouteri, în realitate. Eu am fost victima unei răzbunări personale a lui Ogăraru!

În urma declarațiilor mele legate de faptul în luna iunie salariile antrenorilor de la centrul de copii au fost tăiate nejustificat, băiatul meu a fost îndepărtat fără niciun motiv de la grupa 2010 la care activa. Spun Centrul de copii pentru că Academie este un cuvânt mult prea mare”, a declarat Rodrigo Mușat pentru ProSport.

CITESTE SI
Modifică setările cookies