Se întâmplă în România: uitați de FCSB vs CSA Steaua! Dinamo a jucat cu... Dinamo în Liga 4 din București, unde lider este Rapid!

CS Dinamo acs fc dinamo ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului FC Dinamo 1948 Liga IV Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 13:17
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 13:27

Cele trei echipe ocupă podiumul competiției.

În timp ce în Liga I FC Dinamo 1948 traversează o criză fără precedent și FC Rapid 1923 se descurcă onorabil pentru o nou-promovată, ”județeana” din Capitală ne oferă un podium pe care se află, în ordine, Rapid, Dinamo și iar Dinamo! Urmează explicațiile.

Dinamo - Dinamo 4-1

În derby-ul etapei cu numărul 11 din liga a patra bucureșteană, CS Dinamo București a învins-o cu 4-1 pe ACS FC Dinamo București, rezultat insuficient însă pentru a ”detrona” liderul competiției, ACS Rapid FNG.

CS Dinamo este secția de fotbal a Clubului Sportiv din ”Ștefan cel Mare”, ACS FC Dinamo este echipa lui Nicolae Badea, iar ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului este formația înființată după falimentul Rapidului de suporterii din Giulești.

Codașa campionatului este Fotbal & Motor Club

Rapidul este lider, cu 25 de puncte și golaveraj 42-20, urmată de CS Dinamo, tot cu 25 de puncte și golaveraj 30-14, și de ACS FC Dinamo, cu 20 de puncte.

În liga a patra bucureșteană mai există CS Progresul București 2005, ACS Sportul D&A sau reapăruta ASC Daco-Getica București. Demnă de menționat este și codașa, AS Metropolitan Fotbal & Motor Club București.

Foto: Facebook - Academia de Fotbal CS Dinamo București

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!