„Le este frică să ne lase să jucăm acolo!” CSA Steaua, acuzată că îi împiedică intenționat accesul FCSB-ului pe Ghencea 

csa steaua FCSB Stadionul Ghencea Superliga Ghencea
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Noiembrie 2021, 09:42
Data actualizarii: Miercuri 03 Noiembrie 2021, 09:58

Divergențe majore între cele două echipe care își revendică istoria Stelei București.

Exilată de pe Arena Națională, din cauza evenimentul mondial de DOTA 2, FCSB a tot căutat un stadion surogat în prezența celor două arene care au fost construite special pentru Campionatul European din 2020. Însă, cererile roș-albaștrilor de a juca pe Ghencea și Arcul de Triumf au fost refuzate de fiecare dată. 

Virgil Boglea, avocatul Asociației „Salvați Steaua”, susține că aceste bariere nu îi vor împiedica și că simpatizanții clubului patronat de Gigi Becali vor face o nouă cerere de a juca pe Ghencea. De asemenea, avocatul precizează că cei de la MApN le tot refuză accesul pe noua arenă FCSB-ului pentru că se tem că vor avea mai mulți suporteri decât CSA Steaua. 

Refuzul de data trecută nu ne oprește. Clubul va face o nouă solicitare de a juca pe Ghencea, ține de ei treaba asta. În schimb, noi putem face un alt demers. Ne gândim să facem o cerere oficială în care să ni se comunice un calendar al competițiilor care se derulează pe Stadionul Steaua. Este o informație de interes public, nu putem fi refuzați.

Haideți să vă spun de ce nu suntem lăsați în Ghencea. Le este frică să ne lase pe noi să jucăm acolo. Pentru că vom avea mai mulți suporteri.

Asociația Suporterilor poate depune plângere penală împotriva celor de la MapN. Pentru că Ministerul este administratorul stadionului. CSA Steaua evoluează acolo gratuit, fiind beneficiar al celor de la MApN. 

În altă ordine de idei, vrem să știm și noi câte bilete au vândut până acum. Spre exemplu, la primul meci oficial au avut multe invitații, inclusiv la peluză. Vă dați seama că avem și noi sursele noastre, știm ce spunem”, a declarat Virgil Boglea pentru digisport.  

FCSB - Rapid, din 14 decembrie, pe Ghencea? 

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a dezvăluit că FCSB va face o nouă cerere pentru a disputa meciul cu Rapid, din decembrie, pe arena din Ghencea. 

Anunț oficial, să zic așa, că vom face solicitare din partea clubului să jucăm în Ghencea, acasă, meciul cu Rapid. Liga a doua este terminată atunci când este programat acel joc al nostru, așa că nu au ce să mai inventeze. Acum, cade și vrăjeala că ar exista probleme între suporteri”, a spus Mustață pentru Radio Sport 1. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!