Liga 1

Veste bună pentru FCSB! Suporterii revin pe stadion chiar la un derby

Meciul FCSB - UTA Arad se va disputa fără spectatori din cauza restricțiilor din România, însă Mihai Stoica le-a dat și o veste bună fanilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 10:35
Data actualizarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 10:36

Meciul de pe Arena Națională dintre FCSB și UTA este programat duminică, de la 21:30, cu jumătate de oră mai târziu față de ora limită pentru desfășurarea evenimentelor sportive cu public. Mihai Stoica a explicat că nu se poate face nimic în acest caz, iar partida se va desfășura cu porțile închise.

FCSB - Rapid, cu spectatori

Totuși, FCSB va putea beneficia de sprijinul suporterilor la derby-ul cu Rapid, a anunțat managerul general al vicecampioanei. Partida contează pentru etapa cu numărul 20 și este programată miercuri, 15 decembrie, de la ora 20:30.

"Noi am şi vândut bilete online. Eram convinşi că o să jucăm cu spectatori. Ne-au arătat oamenii legea, au dreptate, nu avem niciun argument să ne lase să jucăm cu spectatori, iar legea nu poate fi încălcată. Oamenii ne-au spus foarte clar că se joacă fără spectatori, să le dăm înapoi oamenilor banii, care au luat bilete. Măcar jucăm cu Rapid cu spectatori", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

În tur, pe 15 august, Rapid a învins FCSB pe Arena Națională, scor 1-0. La partidă au asistat aproximativ 35.000 de spectatori.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies