Europa League

Iadul e.. VERDE! Ultrasii din Israel vor sa SUFOCE Steaua! Adversarul in fata caruia Iliesta n-are nicio tactica:

Maccabi - Steaua, joi, 20:00, LIVE la PRO TV si www.voyo.ro! TOATE FAZELE sunt pe www.sport.ro si m.sport.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Octombrie 2011, 09:07
Data actualizarii: Miercuri 19 Octombrie 2011, 09:09

Steaua merge in Israel sa joace pentru calificare, dar fanii lui Maccabi sunt siguri ca echipa lor n-are cum sa piarda in fata ros-albastrilor.

Cei mai importanti lideri ai suporterilor sunt convinsi ca atmosfera pe care o vor crea le va inmuia picioarele baietilor lui Ilie Stan. Stadionul Kiryat Eliezer va fi plin cu 14.000 de fani siguri ca Maccabi merge in Primavara. "Nu suntem multi, dar ne auzim ca si cum am fi 50.000", promit sefii galeriei.

"20 octombrie. 20 octombrie. 20 octombrie. Repetati data asta si tineti-o minte! Atunci, Maccabi se intoarce pentru a juca un meci teribil pe teren propriu in Europa League! Dupa doua meciuri, suntem intr-o pozitie extraordinara de a ne califica in faza urmatoare a competitiei. Pentru a ne indeplini obiectivul, trebuie s-o batem pe Steaua. Jucatorii sunt constienti de ceea ce ii asteapta si se vor lupta ca niste lei pentru a reusi.

Le-ati vazut dorinta in ochi si talentul fantastic. 14.000 de suporteri in tribune sunt tot ce isi pot dori baietii de la noi. Sa umplem tribunele si sa facem spectacol! Luati cu asalt casele de bilete! Trebuie sa nu lasam niciun loc liber! Daca noi vom da tot, jucatorii vor intra in lupta fara niciun fel de compromis!", se mentioneaza in comunicatul postat de ultrasii lui Maccabi.

Modifică setările cookies