Gica Hagi, mandru de Ianis pentru sezonul facut la Rangers: "Impresioneaza pe toata lumea!" Reactia 'Regelui' in presa din Scotia

Gica Hagi, mandru de Ianis pentru sezonul facut la Rangers: "Impresioneaza pe toata lumea!" Reactia 'Regelui' in presa din Scotia

Ianis Hagi incepe sa devina om de baza in echipa nationala.

Jucatorul lui Rangers a intrat pe teren in minutul 66 al duelului cu Anglia, chiar inainte de gol. A jucat bine, dar nu a reusit sa schimbe soarta partidei. Insa tatal sau este mandru si crede ca poate ajunge la un nivel foarte inalt.

"Sunt mandru de el, a devenit un jucator important si a fost de multe ori decisiv pentru Rangers. 

Impresioneaza pe toata lumea desi are doar 22 de ani, a castigat respectul tuturor. Dar mai are de crescut pana sa ajunga la cel mai înalt nivel. 

Dar Ianis s-a adaptat foarte repede la fotbalul britanic, a dovedit-o pe teren", a declarat Gica Hagi, in presa din Scotia.

Anglia, favorita "Regelui"

Gheorghe Hagi crede ca Anglia este principala favorita a Campionatului European, britanicii fiind de mult timp idoli pentru el:

"Anglia este una dintre marile favorite, are jucatori foarte buni, multi tineri, iar de-a lungul timpului au fost echipe senzationale. 

Personal, am fost fan Alan Shearer, dar si Kevin Keegan a fost unul din idolii mei", a mai spus Gica Hagi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies