Hagi taie și spânzură! ”Luni și marți ești la antrenament, iar până vineri ești exmatriculat și plecat acasă”

Gheorghe Hagi Academia Hagi Bogdan Popovici Farul Constanta Republica Moldova Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Mai 2022, 14:12
Data actualizarii: Vineri 27 Mai 2022, 14:13

Bogdan Popovici, un tânăr fotbalist de la Farul Constanța, a explicat regulile dure de la academia ”Regelui”.

Internațional moldovean de juniori legitimat la Farul Constanța, Bogdan Popovici (16 ani) a explicat pentru site-ul Federației Moldovenești de Fotbal cum arată viața unui tânăr jucător legitimat la academia lui Gheorghe Hagi.

“Adaptarea mea la noul club (n.r. - Popovici a fost selectat în 2018) a fost una rapidă, fapt datorat atitudinii responsabile și determinării cu care îmi urmăresc scopurile, concurenței sportive deschise, care te mobilizează și sprijinului familiei care s-a mutat în România pentru a-mi fi alături. 

Aici, la Academia Hagi, se aplică regula <<selecției deschise permanente>>: în ziua de luni a săptămânii – ești la antrenament, marți – ești la antrenament, iar dacă miercuri la Academie a fost selectat un alt sportiv pe postul tău, atunci, până vineri – ești deja exmatriculat și plecat acasă”, a declarat tânărul fotbalist din Republica Moldova pentru sursa citată.

L-a ales pe Hagi în detrimentul ofertelor venite din Italia

”Recent au parvenit propuneri pentru a-mi continua cariera sportivă în Italia, însă eu am optat prompt pentru petrecerea junioratului și semnarea unui contract cu Academia Hagi. 

Motivul pentru care am luat această decizie este acela că Academia oferă toate condițiile pentru realizarea celor mai bune performanțe fotbalistice”, a mai recunoscut mijlocașul moldovean.

În acest sezon, Bogdan Popovici a devenit vicecampion al României la categoria Under 16, după ce Farul a pierdut finala Ligii Elitelor cu Universitatea Craiova, scor 1-3.

Foto: fmf.md

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!