Gica Hagi dan sucu Farul Constanta Rapid Superliga Gică Hagi

Replica lui Gică Hagi pentru Dan Șucu, după ce noul finanțator din Giulești a vorbit despre „hiba” de la Farul

Dan Șucu a devenit oficial noul finanțator al Rapidului. Acesta va deține va deține 50% din acțiunile clubului, restul fiind păstrate de Victor Angelescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Mai 2022, 22:58
Data actualizarii: Miercuri 25 Mai 2022, 23:08

La conferința de prezentare, Șucu a contestat sursele de finațare ale cluburilor CFR Cluj și Sepsi OSK.

Noul acționar al giuleștenilor au vorbit laudativ doar despre clubul lui Gică Hagi, însă a criticat faptul că „Regele” se implică prea mult în viața echipei.

Hagi: „Greșit, ca abordare!”

Gică Hagi a reacționat și a explicat viziunea pe care a pus-o în aplicare la Constanța.

„Greșit, ca abordare. Sunt două lucruri, una e partea administrativă, unde trebuie o conducere puternică, să producă bani. Acei bani trebuie folosiți la a face performanță.

Apoi trebuie o parte tehnică, unde, din câte știu, clubul nostru a produs jucători pentru Liga 1 ș la echipa națională, iar la seniori a fost campion. Toți oamenii care muncesc în club sunt foști fotbaliști, care au jucat la nivelul cel mai mare.

Suntem clubul care de șase ani e pe profit sau pe zero. Arătăm bine. Nu mai vorbesc despre jucătorii care au venit la noi și s-au simțit bine, au jucat bine. Eu cred că avem un club de succes, care arată bine.

Eu nu sunt singur, am 100 și ceva de oameni care muncesc pe toate departamentele. Eu mi-am făcut treaba pe partea tehnică, chiar dacă m-am implicat și în partea administrativă.

Eu cred că Farul e singurul club care are pe tricou patru mult-naționale. Ne lipsește acel buget mai mare și acționarii care ar putea veni pentru a face performanță.

Eu îmi doresc asta, dar lucrurile nu-s ușoare. Cam ăsta e răspunsul meu. Nu am fost complet, administrativ eu nu vreau, o știe toată lumea, eu am spus că mie-mi place partea tehnică. Nu-mi place administrativul, nu-mi plac banii.

Altfel, eram și eu președinte, dar nu-mi doresc, nu mi-am dorit niciodată. Eu îmi doresc partea tehnică, pentru că aici cred că mă pricep”, a transmis Gică Hagi.

Farul Constanța a încheiat campionatul în acest sezon pe locul cinci, reușind să o depășească în clasament doar pe FC Argeș, ocupanta locului șase.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!