Gigi Becali Fotbal intern

Gigi Becali si-a facut planul de REVELION! Unde si-a anuntat familia ca va merge: "Acolo sunt pana la 4 dimineata!"

Au mai ramas cateva zile pana la sfarsitul anului 2020, iar Gigi Becali si-a anuntat familia cum vrea sa treaca in 2021.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Decembrie 2020, 11:06
Data actualizarii: Marti 22 Decembrie 2020, 11:10

Gigi Becali si-a dedicat tot mai mult timp din viata sa credintei. Patronul ros-albastrilor s-a retras de peste trei luni din viata publica, si nu isi mai doreste sa apara la TV.

Becali si-a dedicat timpul exclusiv familiei si credintei, iar www.sport.ro anunta in exclusivitate luna trecuta ca se gandeste chiar sa se retraga la o manastire.

Pana atunci, el si-a facut deja planul pentru cum va petrece sarbatorile din finalul acestui an si nici macar de Revelion nu va putea sta departe de biserica.

Potrivit ProSport, Gigi Becali si-a anuntat deja familia ca trecerea dintre ani il va prinde la fel ca anul trecut, la biserica.

"Si daca am temperatura 40 de grade, tot ma duc in patru labe la Sfanta Liturghie duminica. Vine Revelionul, Anul Nou. Noi nu ii dam Revelionul lui Hristos. Si eu ii dadeam Revelionul lui Satana. Umblam, eram distras de mizerii, vai de capul meu, saracul de mine!

Acum e altfel. La ora 11 noaptea sunt in biserica pana la 4 dimineata. Asta e Revelionul meu. Acolo e muzica ingerilor. Cine vrea poate sa asculte muzica dracilor la cluburi.

La cluburile unde mergeti voi, tanca-tanca, sariti in sus. Pai, stai sa vezi muzica de la biserica. Inima voastra nu se bucura. La mine danseaza inima, la voi danseaza picioarele", spunea Gigi Becali la finalul anului 2019, potrivit Antena Star.

Modifică setările cookies