VIDEO Gigi Becali, așteptat la Școala de Antrenori! Răzvan Burleanu anunță că va înființa o școală pentru amatori

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2024, 15:09
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2024, 15:15

Gigi Becali este omul care face și desface la FCSB, iar multe voci au susținut că acesta merită o diplomă de antrenor la finalul acestui sezon după ce echipa sa va câștiga titlul.

Răzvan Burleanu a anunțat că FRF are de gând să înființeze o școală de antrenori pentru amatori, dedicată celor care nu au făcut fotbal profesionist, așa că Gigi Becali va fi liber să-i calce pe urme lui Gică Hagi.

Totuși, cu diploma obținută la școala pe care o va înființa FRF, Gigi Becali nu va putea antrena decât la copii și juniori, după cum anunță însuși președintele Federației.

"Vom fi prima federație din Europa de est care va implementa începând din iulie cursurile de licență pentru antrenori pe categorii de vârstă. 

Becali poate deveni antrenor cu acte în regulă

(n.r. - Îl asteptati si pe domnul Becali sa se inscrie?) Păi, am văzut că domnul Becali nu prea intervine la nivelul Academiei.

Domnul Becali trebuie felicitat în primul rând că a avut răbdarea să investească timp de nouă ani pentru a câștiga un nou titlu", a spus Răzvan Burleanu.

Sepsi OSK - FCSB, duel în etapa cu numărul șase din Superliga, programat miercuri de la ora 21:45, pe stadionul din Sfântu Gheorghe.

FCSB poate deveni campioană matematic la finalul acestei etape dacă se impune în fața lui Sepsi, iar Universitatea Craiova nu câștigă meciul cu CFR.

Clasament play-off Superliga

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!