Fotbal intern

Gigi Becali a pierdut șase kilograme în post! Singura mâncare pe care a avut-o pe masă: „Altceva nu mănânc!”

Gigi Becali (63 de ani) a devenit preocupat în ultimii ani de religie, iar acum latifundiarul din Pipera se străduiește să respecte cu sfințenie obiceiurile impuse de religie.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Aprilie 2022, 08:27
Data actualizarii: Luni 25 Aprilie 2022, 08:32

Așa a ajuns patronul de la FCSB să mănânce numai pâine cu gem și compot în Postul Paștelui, timp de 40 de zile.

Becali a dezvăluit că „dieta” l-a făcut să piardă șase kilograme în timpul postului.

„Aveam 82 de kilograme și acum am 76. Mănânc pâine cu gem și pâine cu compot. Altceva nu mănânc! Nu pot nici vinete, nici ardei. E foarte bine așa! Postul este sănătatea trupului. Grăsimea, mâncarea îngreunează trupul, nu e bine”, a susținut Gigi Becali, la RomâniaTV.

Gigi Becali nu a lipsit nici în acest an de la Muntele Atos. El a fost însoțit de MM Stoica, de Alexandru Tudor, dar și de ginerele său, Mihai Mincu, soțul Teodorei Becali, și de Florin Vulturar.

Gest superb al lui Gigi Becali dezvăluit de părintele Pimen Vlad: „Îi dă unul o sacoșă, scoate și numără 30.000 de euro: 'Hai, ia de aici!'”

Gigi Becali este deja cunoscut pentru gesturile caritabile pe care le face, iar părintele Pimen Vlad a povestit o nouă întâmplare care îl are în prim-plan pe patronul de la FCSB. 

Finanțatorul roș-albaștrilor merge an de an la Sfântul Munte Athos, iar părintele Pimen Vlad a avut câteva experiențe cu el, pe care le-a relatat în cadrul podcast-ului - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies