Fotbal intern

Dumitru Dragomir știe cine e viitorul antrenor de la FCSB

Farul - FCSB, meci din etapa a șasea a play-off-ului e luni, de la 21:00. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Aprilie 2022, 20:02
Data actualizarii: Duminica 24 Aprilie 2022, 20:15

FCSB a reintrat în lupta pentru titlu, cu Toni Petrea pe bancă.

Chiar dacă trupa patronată de Gigi Becali are șanse să cucerească un titlu după șapte ani - ultimul a fost adjudecat cu antrenorul Costel Gâlcă -, în ultimul timp s-a tot vorbit despre schimbarea lui Toni Petrea. 

Pentru al doilea mandat la FCSB, fostul secund al lui Laurențiu Reghecampf a gestionat o situație complicată, cu jucători cu evoluții oscilante și cu un patron care se impune la echipă. În tot acest context, Toni Petrea a avut mereu un jucător care a excelat, Octavian Popescu.

Croitoru, preferatul lui Dragomir

Dumitru Dragomir susține că un antrenor potrivit pentru FCSB ar fi Marius Croitoru, despre care Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, susținea că are o clauză de reziliere de 2 milioane de euro.

"Nu. Mai degrabă... N-am nimic cu el (n.r. - Ilie Poenaru), chiar îl apreciez. Dar mai degrabă e cel de la Botoşani, Croitoru. Cel mai bun antrenor pentru Steaua (n.r. - FCSB) este Toni Petrea. Nu numai că ascultă de Gigi Becali, dar ştie cum să împace lucrurile. Nu ştiu dacă ceilalţi pot să se adapteze stilului lui Gigi Becali şi al lui MM Stoica", a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Orange Sport.

Modifică setările cookies