Gica Popescu, angajatul Guvernului! Popescu este noul consilier al premierului pentru Euro 2020

Gica Popescu, angajatul Guvernului! Popescu este noul consilier al premierului pentru Euro 2020

Gica Popescu a revenit in fotbal.

Premierul Mihai Tudose a facut anuntul. Fostul capitan al Barcelonei si al echipei nationale va fi consilierul premierului si se va ocupa de pregatirea meciurilor de la Campionatul European din 2020.

"In 2013, Romania s-a batut in piept ca organizeaza o grupa de la CE de fotbal. Am batut palma cu UEFA, am fost foarte mandri in momentul ala. Nu s-a făcut nimic. Ne trebuiau patru stadioane. Am gasit niste oameni extraordinari care se pricepeau sa faca o banca, o autostrada. Domnul Ciolacu a zis sa luam pe cineva care a facut fotbal. Pe cineva care stie unde e UEFA. S-a discutat cu solutia respectiva, in decembrie. Care a vrut sa vada dosarul, sa stie in ce se baga. Azi a zis da. De azi am un consilier nou, il cheamă Gică Popescu.

I-am spus ca ii multumesc ca de azi iti nenorocesti din nou viata. Nu stiu daca i-am facut un bine. Sunt convins ca si Gică Hagi va da o mana de ajutor. Cand i-am chemat la Guvern in decembrie, erau mai timorati. Le-am spus ca noi trebuie sa fim timorati", a declarat Mihai Tudose la Antena3.

Romania va fi gazda a patru partide de la Campionatul European din 2020. Trei meciuri din faza grupelor si o partida din optimi se vor desfasura in Romania. Postul de consilier al premierului va fi primul proiect in care se va implica Gica Popescu dupa eliberarea din inchisoare din 4 noiembrie 2015. Gica Popescu a executat 20 de luni de inchisoare, pedeapsa dictata in "Dosarul Transferurilor".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rată de infectare Covid în țară, 14 mai 2021. Toate județele sunt în scenariul verde
BRAT
Modifică setările cookies