"Stim si ne-am obisnuit ca nu toate proiectele de infrastructura vor fi gata!" Razvan Burleanu, la prezentarea trofeului EURO la Bucuresti

EURO ajunge mai devreme in Romania. Trofeul Euro este la Bucuresti, iar romanii il pot admira pe Arena Nationala, incepand cu ora 13:00.

Trofeul ajunge la Arena Nationala in aceasta dimineata, iar la eveniment vor participa invitati din cadrul UEFA, FRF, Primaria Municipiului Bucuresti si Guvernul Romaniei. Cosmin Contra, Gica Popescu, Dorinel Munteanu, Miodrag Belodedici, Gabriela Szabo si Razvan Burleanu se numara printre cei care vor participa la eveniment.

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a declarat ca organizarea EURO la Bucuresti reprezinta o adevarata provocare atat pentru forul pe care il conduce, dar si pentru intreaga administratie a capitalei. Burleanu admite insa ca nu toate proiectele de infrastructura fotbalistica vor fi gata la timp.

"Cand avem langa noi acest trofeu parca simtim ca suntem tot mai aproape de EURO 2020. Un alt obiectiv pe care noi ca Federatie l-am avut a fost sa facem un salt in ceea ce priveste dezvoltarea infrastructurii fotbalistice. Stim si ne-am obisnuit ca nu toate proiectele de infrastructura vor fi gata. Pentru cele 4 meciuri vom avea nevoie de cel putin 1000 de voluntari pentru a putea organiza EURO 2020. Nu suntem intr-o competitie cu Roma, cu Londra sau Sankt-Petersburb, ci jucam in aceeasi liga. Dorim sa fim in prim plan si sa prezentam o alta fata a Romaniei", a declarat Razvan Burleanu.

Romania incepe drumul spre EURO 2020 pe 23 martie, ora 19:00, in Suedia. Urmeaza apoi pe 26 martie, ora 21:45, partida cu Insulele Feroe. Ambele meciuri vor putea fi urmarite LIVE pe PROTV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Cine va sta în carantină la intrarea în România
BRAT

Modifică setările cookies