Gica Mihali Dinamo Dunarea Calarasi Fotbal intern

OFICIAL Gică Mihali a fost prezentat la noua sa echipă, la mai puțin de 24 de ore după ce a plecat de la Dinamo

Gică Mihali (56 de ani) a plecat de la Dinamo după o discuție purtată cu administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 12:46
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 12:46

Fostul mare internațional a fost prezentat deja la noua sa echipă. Mihali va fi antrenorul principal al celor de la Dunărea Călărași, echipă retrogradată în Liga 3 în sezonul precedent.

Gică Mihali este noul antrenor al Dunării Călărași

Potrivit comunicatului oficial emis de Dunărea, Mihali a semnat un contract valabil pentru trei sezoane cu noua sa echipă.

„Astăzi, în sala de ședințe a Consiliului Județean Călărași, clubul nostru și-a prezentat noul antrenor dar și echipamentul de joc atât la grupele de copii și juniori cât și la echipa mare.

Este Gheorghe Mihali! Fostul component al "Generației de Aur" a ales Dunărea Călărași. Mihali este antrenorul nostru pentru un nou proiect pe următorii 3 ani!”, se arată pe pagina de Facebook a grupării din Călărași.

Gică Mihali pleacă de la Dinamo

Cu un viitor nesigur, numeroși jucători plecați de la echipă și fără un stadion propriu pentru stagiunea următoare, formația din Ștefan cel Mare încearcă să se redreseze, iar cei mai optimiști fani speră ca Dinamo să revină rapid în Liga 1, după un singur sezon.

Misiunea lui Dinamo se anunță una foarte dificilă. Gică Mihali, antrenorul interimar al lui Dinamo, cel care a condus primele antrenamente ale "câinilor" din această vară, și-a anunțat plecarea la echipă după o discuție purtată cu Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar.

"Am discutat aseară cu domnul Zăvăleanu. A zis că nu poate să-mi ofere absolut nimic, pentru că nu există nicio certitudine. Eu trebuie să mă gândesc și la viitorul meu. Din păcate, asta e situația, urmează să plec. 

Mi-a zis clar că depinde cine va fi președinte, administrator, iar dânșii vor numi antrenorul. Domnul Zăvăleanu a fost foarte cinstit și corect cu mine. Am oferte, o să anunț încotro o apuc", a spus Gică Mihali, pentru Playsport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!