Fotbal intern

Garantat nu-l vei recunoaște! Imagini incredibile cu antrenorul revelație din Liga 1 de când avea 16 ani

Acum e unul dintre cei mai apreciați antrenori din Liga 1 și arată total diferit decât în tinerețe.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 17:25
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 17:34

Pregătește ocupanta locului șapte în Liga 1 și are o constituție robustă. Vă sună cunoscut? Ei bine, este vorba despre Mihai Iosif, antrenorul Rapidului.

„Miță” Iosif a făcut minuni la cârma Rapidului, deși nu deține o licență PRO. I-a promovat pe giuleșteni în prima ligă, iar în acest sezon a obținut rezultate peste așteptări pe banca „alb-vișiniilor”.

Toți știm acum cum arată și că se mândrește cu o constituție robustă, însă tehnicianul rapidului arăta cu totul diferit în tinerețe.

Un videoclip care îl surprinde pe antrenorul Rapidului la varsta de 16-17 ani, pe când era doar un puști firav și făcea parte din lotul national juniori II, 1990-1991, face furori pe internet.

Rapid, locul șapte în clasament

Rapid ocupă locul șapte în clasament, la egalitate de puncte cu Farul Constanța (32), ocupanta locului șase. În ultima confruntare din Liga 1, giuleștenii au capitulat pe terenul Universității Craiova, scor 1-0.

Etapa viitoare, Rapid întâlnește, sâmbătă, pe teren propriu, formația UTA Arad, în etapa 23 din sezonul regulat al Ligii 1. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

Modifică setările cookies