FRF, minciuni despre Arena Națională! O sumă uriașă de bani a fost pierdută de Primăria București

Arena Nationala EURO 2020 Fotbal intern FRF, minciuni despre Arena Nationala! O sumă uriașă de bani a fost pierdută de Primăria Botoșani
Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 22:30
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 23:31

Pe perioada EURO, FRF a ascuns problemele acoperișului Arenei Naționale.

Cel mai mare stadion al tării are însă multe probleme, cele mai importante fiind la acoperiș. Pentru a nu pierde organizarea celor patru meciuri din cadrul EURO 2020, FRF a ascuns aceste probleme, însă Primaria București a scos la iveală situația stadionului.

"Ultimele reparații temeinice la acoperișul Arenei Naționalei au fost efectuate în anul 2016. În acest moment, structura retractabilă nu funcționează, lucru sesizat încă din iarna anului trecut”

  • FRF, minciuni despre Arena Nationala! O sumă uriașă de bani a fost pierdută de Primăria Botoșani

„În prezent sistemul electromecanic special acoperiș-retractabil necesită o serie de reparații pe care PMB le va realiza în cel mai scurt timp, astfel încât acoperișul retractabil al Arenei Naționale să poată fi utilizat. De principiu, operarea închis-deschis a acoperișului nu este recomandat să se realizeze cu public în incinta Arenei", a transmis Primăria Capitalei.

Acoperișul Arenei Naționale nu a fost folosit pe perioada EURO 2020, din motive evidente. Din cauza problemelor tehnice, Primăria Municipiului București a pierdut, între iulie 2018 și decembrie 2020 aproape 49 de milioane de lei, adică de peste 10 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!