Fotbalistul revenit la FCSB, lăudat de Mihai Stoica: "E decar!"

Mihai Stoica FCSB Malcom Edjouma Fotbal intern Mihai Stoica, manager general FCSB / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2024, 08:20
Data actualizarii: Duminica 16 Iunie 2024, 08:23

FCSB a câștigat titlul la pas în Superliga, iar acum se pregătește pentru noul sezon de Europa.

Din articol

Pentru a putea face față pe două fronturi, Gigi Becali a întărit echipa cu trei transferuri și i-a "repatriat" și pe Malcom Edjouma și Alexandru Musi.

Deși nu a rupt gura târgului în Serie B, întoarcerea lui Edjouma pare să-l bucure cel mai mult pe MM Stoica, managerul general al campioanei.

Potrivit oficialului de la FCSB, mijlocașul francez este un decar autentic și ar trebui folosit mai mult în atac și nu în fața fundașilor, postul lui de bază. MM S-a declarat convins că Edjouma va face diferența în Europa în favoarea campioanei României.

"Edjouma e decar! Număr 6 nu este niciodată! Nu este un jucător slab. Niciun fotbalist din România nu a făcut-o în Europa la nivelul la care a fost Edjouma.

L-a spulberat pe Declan Rice! A marcat cu Saburtalo, a dat gol la Stavanger. Cu concentrare maximă, poate să fie un jucător foarte bun, mai ales în Europa", a spus Mihai Stoica, la Orangesport.

Despre Malcom Edjouma

200.000 de euro a plătit Bari pentru împrumutul lui Malcom Edjouma. Transferul definitiv al jucătorului francez ar fi putut fi realizat contra sumei de 600.000 de euro, dar Bari nu a activat clauza. Această activare era automată în două condiții: Edjouma trebuia să joace în cel puțin 70% din meciuri sau Bari trebuia să promoveze în Serie A.

Deși a marcat un gol și a avut câteva evoluții apreciate ca titular, Edjouma nu a reușit să convingă conducerea echipei de Serie B să îl achiziționeze definitiv.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!