FOTO ȘI VIDEO Fostul jucător de la CFR, Djokovic, problematic pentru Marius Șumudică la Al-Raed! Faultul 'grosolan' care a dus la o lovitură de pedeapsă

Damjan Djokovic al-raed Marius Sumudica Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 18:40
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 19:07

Croatul are patru titluri cu CFR Cluj în Superligă, iar din vara anului 2022 evoluează la Al-Raed, sub comanda lui Marius Șumudică.

În meciul dintre Al-Raed și Al Feiha, Damjan Djokovic a provocat o lovitură de la 11 metri pentru adversari, cu patru minute înainte de sfârșitul timpului regulamentar al primei reprize.

Fostul jucător de la CFR, Djokovic, problematic pentru Marius Șumudică la Al-Raed! Faultul 'grosolan' care a dus la o lovitură de pedeapsă

Djokovic a dat cu cotul peste un adversar și l-a trântit la sol, iar centralul a avut nevoie de intervenția VAR. După câteva momente de verificări, arbitrul l-a avertizat pe croat cu cartonaș galben și a arătat punctul de la 11 metri.

Cum a înscris Alexandru Mitriță în Al-Raed - Al Feiha

Fotbalistul român a primit o pasă de excepție pe poziție viitoare, nu a stat pe gânduri și l-a învins fără nicio problemă pe Stojkovic, restabilind egalitatea în minutele de prelungire (45+3).

Înainte de reușita lui Mitriță, Fouzair deschisese scorul pentru Al-Raed (minutul 36), însă Ruiz (minutul 41) și Pavkov (minutul 43) întorseseră soarta partidei în doar două minute.

Al-Raed, în această stagiune

În cazul în care Al-Raed învinge, gruparea lui Marius Șumudică va trece pe locul șapte, după Al-Fateh, dar cu două meciuri în plus față de respectiva echipă.

După 13 meciuri jucate, Șumudică a reobținut 16 puncte din 39 posibile. În acest sens, Al-Raed a înregistrat cinci victorii, un rezultat de egalitate și șapte înfrângeri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!