Foiletonul Andrei Vlad, ultimul episod? "Uite ce i s-a întâmplat lui Tătărușanu la Milan. Sau lui Ionuț Radu!"  

Andrei Vlad FCSB Florin Gardos Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 16:32
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 16:44

FCSB e la două puncte distanță de liderul CFR Cluj, cu două etape înainte de finalul campionatului. 

Echipa lui Toni Petrea a anulat din avansul luat de campioana en-titre și pe fondul evoluțiilor neconcludente ale ardelenilor, dar și în contextul în care jocul roș-albaștrilor a crescut substanțial, iar erorile la nivelul portarului au dispărut. 

Asta după ce patronul formației, Gigi Becali, a decis să nu-i mai acorde alte bilete de favoare lui Andrei Vlad. Ștefan Târnovanu a devenit titular, iar tânărul goalkeeper transferat de la Poli Iași a dat siguranță unei defensive în care a Iulian Cristea și Andrei Miron au format un cuplu sudat. 

Fost jucător important la FCSB, Florin Gardoș, retras în acest an, a pus cazul Andrei Vlad într-un context mai larg. Sătmăreanul fost jucător în Premier League a realizat o paralelă cu portarii români din Italia și îl îndeamnă pe "Messi al portarilor" să plece de la FCSB. 

„Dacă aș fi în locul lui clar nu aș mai rămâne! Nu prea văd sensul și sincer să fiu e normal să nu mai primească șanse pentru că așa e fotbalul. Asta e viața de portar! Uite ce i s-a întâmplat lui Tătărușanu la Milan de exemplu. Sau Radu la Inter. A apărat foarte bine, a apărat penalty în derby-ul cu Inter și chiar am vorbit cu el când am fost la Milano că nu va mai juca.

Nu văd de ce i s-ar da o șansă din moment ce Târnovanu apără bine și e stăpân pe situație. Pare că se descurcă foarte bine și nu are cum să fie scos din echipă. Fiecare post are plusurile și minusurile lui. Nu schimbi portarul cum schimbi un atacant sau un mijlocaș. Va mai juca doar dacă va fi suspendat sau va ieși accidentat Târnovanu”, a declarat Florin Gardoș, pentru fanatik.ro. 

  • 900.000 de euro e cota lui Andrei Vlad
  • 30 iunie 2023 e data la care îi expiră contractul cu FCSB
  • 1,90 m e înălțimea portarului de la FCSB
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!