GALERIE FOTO Vătăjelu n-a înțeles nimic! A primit galben după ce a fost lovit în față de Florinel Coman, în FCSB - Universitatea Craiova

FCSB - Universitatea Craiova Bogdan Vatajelu FCSB Florinel Coman Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 21:36
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 21:37

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova reprezintă ”capul de afiș” al rundei cu numărul 26 din Superligă.

În debutul părții secunde, Adrian Cojocaru a luat o decizie importantă în urma unui duel între Bogdan Vătăjelu și Florinel Coman, la marginea careului oltenilor.

Vătăjelu n-a înțeles nimic! Fază grea pentru Cojocaru, în FCSB - Universitatea Craiova

Centralul a dictat un fault pentru FCSB, chiar dacă, din câte se pare, fundașul Universității Craiova a fost lovit de Florinel Coman cu mâna în față.

Cojocaru a văzut foarte bine faza și a observat că Vătăjelu a fost cel care i-a pus o piedică lui Coman, care s-a prăbușit pe gazon și a avut nevoie de îngrijiri medicale. După ce i-a arătat cartonașul galben fundașului, acesta a fost vizibil mirat de decizia luată de central.

FCSB nu se poate baza în această partidă pe Darius Olaru și Andrea Compagno, doi dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Primul este suspendat din cauza cartonașelor galbene, iar atacantul italian este accidentat.

Florinel Coman a bifat 29 de partide pentru cei de la FCSB în acest sezon, reușind să marcheze de cinci ori, cifră la care se mai adaugă și șase pase decisive.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!