florin tanase csa steaua FCSB Florin Talpan Vasile Dincu Superliga

După ”schimbul de replici” cu Dîncu, Florin Tănase a trecut la Talpan: ”S-a băgat în fotbalul românesc și cred că a făcut mult rău”

Florin Tănase a avut un scurt schimb de replici în spațiul public cu ministrul Vasile Dîncu, iar acum l-a ”înțepat” și pe Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iunie 2022, 09:06
Data actualizarii: Joi 02 Iunie 2022, 09:11

Întrebat care este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc, Tănase l-a ”nominalizat” pe principalul ”rival” al lui Gigi Becali și omul care a readus brand-ul, palmaresul și sigla Stelei în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei.

Florin Tănase: ”Talpan s-a băgat în fotbalul românesc și a făcut foarte mult rău”

Chiar dacă, momentan, Steaua are câștig de cauză în procesul întemeiat cu FCSB pentru siglă și palmares, golgheterul din Liga 1 se bazează pe faptul că echipa lui Gigi Becali are cei mai mulți susținători.

„Chiar nu prea știu pe cine să zic. Aș zice unul care nu e din fotbalul românesc, dar care s-a băgat în fotbalul românesc și cred că a făcut foarte mult rău. 

Numele lui: Florin Talpan. Zic asta pentru că ei nu aveau de ce să înființeze acea echipă nouă din moment ce milioane de oameni susțin că FCSB e Steaua”, a spus Florin Tănase, pentru GSP.ro.

Florin Tănase are un nou impresar

Atacantul de 27 de ani a renunțat la Giovanni Becali și a semnat cu Federico Pastorello, unul dintre cei mai apreciați impresari din lume, ce deține firma P&P Sport Management.

Florin Tănase dă astfel o adevătară lovitură, fiind sub contract cu impresarul ce se mai ocupă de destinele unor jucători precum Romelo Lukaku, Demarai Gray, Arthur, Federico Bernardeschi, Malang Sarr, Joao Mario sau Kasper Schmeichel. 

Jucătorii ce se află sub contract cu compania cu sediul în Monaco depășesc, ca valoare, 350 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. Printre transferurile pe care le discută în această perioadp Pastorello se numără trecera lui Lukaku de la Chelsea la AC Milan, PSG, Bayern sau Real Madrid, transferul lui Federico Bernardeschi la Galatasaray, mutarea lui Alex Meret de la Napoli la Torino sau Lazio sau plecarea lui Francesco Acerbi de la Lazio la Juventus.

Modifică setările cookies