"Extraordinar! A tras echipa după el!" Darius Olaru, vorbe mari despre un coleg de la FCSB

Darius Olaru FCSB Florinel Coman Fotbal intern Darius Olaru / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 18:35
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 18:46

FCSB a reușit să câștige titlul în această ediție de campionat, după nouă ani în care s-a împiedicat mereu pe final de sezon.

A fost sezonul în care "speranțele" de la FCSB au confirmat și au livrat ceea ce se aștepta de la ele.

Unul dintre jucătorii de la FCSB care s-au evidențiat a fost Florinel Coman, care a și câștigat titlul de cel mai bun marcator, alături de Otele (ambii cu câte 18).

  • Darius Olaru / Foto - Gabriel Chirea

Evoluția lui Florinel Coman este lăudat inclusiv de Darius Olaru, unul dintre liderii echipei.

"Şi el, la fel ca şi mine, a avut un sezon incredibil. El extraordinar, a tras echipa în unele momente chiar simţeam  ba, e meciul lui, n-aveam ce face... Chiar simţeam că are forţă, că ne adună, când simţeam momentele dificile, apărea el de undeva şi dădea un gol, o lovitură liberă. E meritul clar foarte mult al lui, s-a maturizat, a ajuns la o maturizare.

Florinel Coman, lăudat de Darius Olaru

Mi s-a părut că în acest sezon s-a maturizat foarte mult, a cerut foarte multe mingi în spate, n-a mai cerut la picior, driblinguri, i-au ieşit toate, a fost foarte bun şi ne-a ajutat foarte mult.

Au cam plecat toţi, au plecat Man, Tănase şi eram noi care am rămas de foarte mult timp. Cumva îi ştiam calităţile şi el pe ale mele şi în acest sezon aşa a fost să fie, să fim noi decisivi", a spus Darius Olaru, potrivit Orangesport.

După transferul la FCSB, Florinel Coman a reușit să marcheze de 63 de ori, adunând 233 de meciuri în tricoul roș-albasttru. Pe deasupra, winger-ul a consemnat și 62 de pase decisive în aproximativ 15.500 de minute petrecute în echipamentul clubului.

Cotat la șase milioane de euro de site-urile de specialitate, Florinel Coman mai are contract cu FCSB până vara anului 2028, potrivit transfermarkt.com.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!