Jucătorul dat "dispărut" revine la FCSB: "Viitorul său este deja stabilit!"

FCSB bari Malcom Edjouma Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 18:38
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 18:38
FCSB se va reuni la jumătatea lunii iunie, iar în lotul noii campioane vor apărea câteva nume noi față de sezonul proaspăt încheiat.

Printre noutățile de la FCSB se va numără Malcom Edjouma (27 de ani). Mijlocașul a fost împrumutat în august 2023 la Bari, însă nu a impresionat în Serie B, iar italienii nu îl vor transfera definitiv.  

Italienii scriu despre dispariția lui Malcom Edjouma de la Bari înaintea revenirii la FCSB

Edjouma este așteptat acum să revină la FCSB, unde mai are contract până în 2026. Presa din Italia scrie despre experiența mai degrabă negativă a mijlocașului de la Bari, dar și despre perioada de "dispariție" a celui care a mai jucat în România la FC Viitorul și FC Botoșani.

"Malcom Edjouma și-a încheiat aventura în Italia, de la Bari. A trecut prin niște luni foarte slabe, urmate de câteva meciuri bune, însă ulterior a urmat o nouă 'dispariție'. Accidentarea din ultimele zile l-a scos din calcule și pare greu de crezut că va fi inclus în lot pentru ultimul meci din acest sezon, de la Terni.

Cu siguranță Edjouma nu va fi transferat definitiv de Bari, mai ales că nu a bifat 70% din minutele acestui sezon. Viitorul mijlocașului pare deja stabilit, francezul urmând să revină la FCSB, echipă care vrea să îl reintegreze în lot", scrie Pianeta Bari.

Bari, echipă la care joacă și George Pușcaș, mai are de disputat un singur meci în acest sezon, cu Ternana, joi, de la ora 21:30. Este returul barajului pentru menținerea în Serie B, după ce în tur a fost egal, 1-1.

La Bari, Edjouma a jucat în 22 de meciuri (11 ca titular), a marcat două goluri (contra lui Ascoli și Cremonese) și a oferit un assist (împotriva lui Ascoli).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!