"Considerați că e român!" Gigi Becali s-a hotărât în privința antrenorului de la FCSB și a luat o decizie radicală

Gigi Becali Elias Charalambous FCSB Fotbal intern Gigi Becali / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 16:25
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 16:33

Contractul lui Elias Charalambous cu FCSB expiră în vara acestui an, iar Gigi Becali a luat decizia finală în privința viitorului acestuia.

Gigi Becali a anunțat că are la echipă cel mai bun antrenor din lume și că este dispus să-i ofere un contract pe viață la FCSB.

În plus, latifundiarul din Pipera a mai punctat faptul că îi va crește salariul acestuia până la 20.000 de euro, ba chiar mai mult dacă va califica echipa în grupele Ligii Campionilor.

Becali i-a decis soarta lui Charalambous

"Eu acum am cel mai tare antrenor. Charalambous, toată viața. Până la moarte cu Charalambous și Pintilii. Am fost campion cu 7 etape înainte, nu cu 3. Va sta aici până la bătrânețe la FCSB cu noi.

Considerați că e român. Îi dublez, îi triplez salariul. Dacă ne calificăm, îi dau și mai mult de 20.000 (n.r. – de euro). Dar stai să ne calificăm", a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Elias Charalambous a preluat banca tehnică a FCSB în luna martie a anului 2023. Înainte de a ajunge la campioana României, antrenorul cipriot le-a mai pregătit pe AEK Larnaca, Hatta Club (secund), Ethnikos și Doxa Katokopias.

10.000 de euro pe lună este salariul pe care îl încasează Elias Charalambous la FCSB în momentul de față.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!