Florinel Coman, în afara lotului la meciul cu Rapid! Poate pierde titlul de cel mai bun marcator

Florinel Coman FCSB Rapid Fotbal intern Florinel Coman
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Mai 2024, 19:37
Data actualizarii: Duminica 19 Mai 2024, 19:41

Rapid - FCSB, duel în ultima etapa din Superliga, pe stadionul din Giulești, de la ora 21:00.

Florinel Coman a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Rapid, ceea ce înseamnă că poate pierde titlul de golgheter în fața lui Albion Rrahmani, titular în meciul de pe stadionul din Giulești.

Jucătorul din atacul giuleștenilor are 17 goluri, cu unul mai puțin decât Florinel Coman și Philip Otele, ambii cu câte 18.

Pe lângă Florinel Coman, FCSB a mai lăsat în afara lotului alți fotbaliști de bază, precum: Șut, Olaru, Radunovic, Ngezana, Dawa și Târnovanu.

În aceste condiții, nu ar fi exclus Rrahmani să reușească să-i egaleze pe Coman și Otele în clasamentul celor mai buni marcatori sau poate chiar să-i întreacă.

Rapid – FCSB, istoria meciurilor directe

Cele două echipe sunt singurele care, de-a lungul timpului, s-au confruntat în cinci competiţii majore diferite: SuperLiga, Cupa României, Supercupa, Cupa Ligii şi cupele europene.

24 octombrie 2011, FCSB - Rapid 0-0: a fost ultima remiză albă consemnată în confruntările directe din Superligă.

De la revenirea giuleştenilor pe prima scenă din 2021, acestea s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de nouă ori, de şase ori s-a impus gruparea vişinie, două jocuri au fost câştigate de roş-albaştri, iar o partidă s-a terminat la egalitate, chiar cea mai recentă dispută directă, cea din 20 aprilie 2024, FCSB - Rapid 2-2 (marcatori Darius Olaru, Alexandru Băluţă / Ermal Krasniqi, Albion Rrahmani).

Clasament play-off Superliga

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!