EXCLUSIV | "Nu mai risc!" Anunt neasteptat al lui Becali in lupta cu Steaua pentru promovarea in Liga 2! Ce a spus patronul

FCSB 2 si Steaua s-ar putea intalni in finala barajului de promovare in Liga 2. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 11 Mai 2021, 15:08
Data actualizarii: Marti 11 Mai 2021, 15:13

Desi pana acum a sustinut clar ca vrea 'razboi' cu Steaua in Liga 3 si a trimis jucatori de la prima echipa sa ii blocheze pe militari, Gigi Becali si-a schimbat planurile, iar promovarea echipei a doua a fost pusa pe plan secund. 

Desi a trimis mai multi jucatori de la prima echipa la meciul cu CS Afumati, patronul a anuntat ca nu mai poate lasa jucatori precum Oaida, Buziuc sau Nedelcu la echipa a doua.. 

"A fost cat am putut sa fac. Acum nu mai, am vrut sa facem si mergem mai departe, dar de exemplu Nedelcu, Oaida, Buziuc nu vor mai fi. Era un fel de revelatie, un fel de distractie, joaca. Ei vor fi opriti si de lege, si de bani, si de legile sportului. Sigla trebuie licentiata, nu poate nimeni sa ia CSA-ul privat, decat sa faca asociatie si tot privat.

Pe mine nu ma intereseaza, e adevarat, mergem pana la capat, dar nu mai risc. Oaida, aseara mi-a placut de el cand l-am bagat, deja si-a revenit. Nu pot sa il bag pe Vina in locul lui Oaida. Sa ma ierte, dar daca ne distram pe teren, iti da pasa Olaru, dupa ii da inapoi, ce facem, miuta?! Daca esti mijlocas, du-te, ba, cu mingea, urca, lupta-te, cum a facut Oaida. Nu mai pot sa il las la a doua echipa", a spus Gigi Becali la PRO X. 

Daca reuseste sa treaca de CS Afumati, FCSB 2 va juca, cel mai probabil cu CSA Steaua in dubla mansa, barajul de promovare. 

Modifică setările cookies