Dosarul Transferurilor Cristi Borcea George Copos Mihai Stoica Victor Becali Fotbal intern

"KO" pentru condamnatii din Dosarul Transferurilor! Instanta Suprema le-a anulat si ultima cale de atac

Cei 8 condamnati din Dosarul Transferurilor au pierdut si ultima cale de atac, Instanta Suprema de judecata respingand ca inadmisibila contestatia in anulare facuta de acestia.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Iulie 2014, 15:30
Data actualizarii: Vineri 25 Iulie 2014, 21:40

Condamnatii din Dosarul Transferurilor, Borcea, Copos, fratii Becali, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gica Popescu si Gigi Netoiu, se afla deja de mai bine de patru luni la inchisoare, iar sansele acestora sa iasa in perioada urmatoare sunt zero.

Condamnati la pedepse intre 3 ani si patru luni si 6 ani si 4 luni de inchisoare cu executare, cei 8 oameni de fotbal au depus mai multe contestatii la Inalta Curte de Casatie si Justitie, prin care au acuzat nereguli in judecarea cazului.

Sansele oamenilor de fotbal de a iesi au devenit insa zero in cursul zilei de astazi, cand judecatorii instantei supreme (ICCJ) au respins ca inadmisibila contestatia depusa de avocati.

Astfel, cei 8 oameni de fotbal vor ramane incarcerati pana la efectuarea pedepselor. Singura sansa a acestora sa iasa mai devreme este legata doar de cazurile de "buna-purtare" sau, in cazul celor trecuti de 60 de ani, de efectuarea a minimum o treime din pedeapsa.

In acest moment, cel vizat pentru o eliberare mai rapida este Jean Padureanu, cel care a suferit doua atacuri cerebrale pana acum si este bolnav de diabet. Acesta are si un inceput de Alzheimer.

CONDAMNARILE IN DOSARUL TRANSFERURILOR

Ioan Becali - 6 ani si 4 luni
Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni
Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni
George Copos - 3 ani si 8 luni
Victor Becali - 4 ani si 8 luni
Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni
Gica Popescu - 3 ani si o luna
Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni

*toate condamnarile sunt cu executare

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!