"El este singura varianta pentru Dinamo! Nu cred in proiectul fanilor". O fosta mare glorie a lui Dinamo, despre cum poate supravietui echipa

"El este singura varianta pentru Dinamo! Nu cred in proiectul fanilor". O fosta mare glorie a lui Dinamo, despre cum poate supravietui echipa

Fostul mare mijlocas Danut Lupu nu crede in proiectul cu "socios", propus de fanii dinamovisti.

Danut Lupu este membru in departamentul de scouting al lui Dinamo. Acesta spune ca nu crede in planul fanilor din Stefan cel Mare de a salava clubul. De asemenea, fostul jucator  al lui Dinamo nu sustine nici o posibila preluare a echipei de un grup de investitori straini.

"La ora actuala, cel mai bun cumparator pentru Dinamo e domnul Negoita. La vara mai vedem. Sincer, nu cred in proiectul suporterilor. Eu vad o singura varianta in continuare, domnul Negoita. Momentan. Stiu ca e foarte suparat, dar vom vedea" , a spus Danut Lupu, citat de publicatia Fanatik.

Lupu mai crede ca Dinamo se poate bate la titlu in sezonul urmator.

"Dinamo n-a avut un buget extraordinar in niciun sezon, dar ne-am batut la campionat anul trecut. Acum, cu 7 milioane buget, au fost multi jucatori care nu ne-au ajutat. Daca le scadem salariile jucatorilor care nu ne-au ajutat, tot la 3 milioane ajungem. Eu zic ca ne putem bate la titlu si cu bugetul asta", a mai adaugat Danut Lupu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Petrolierul atacat este operat de o companie deținută de un magnat israelian, al cărui tată s-a născut în Galați
BRAT
Modifică setările cookies