Fotbal intern

Echipa din Romania care a castigat toate meciurile din acest sezon. Are un atac letal si un golaveraj 57-4, dar si planuri pe masura

BUCURATI-VA DE FOTBAL: Bayern - Atletico (marti la Sport.ro - 21:45) si VILLARREAL - STEAUA (joi la ProTV - 18:00)

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Decembrie 2016, 10:49
Data actualizarii: Sambata 03 Decembrie 2016, 11:26

Romania este o tara a contrastelor. Iar acest lucru este valabil si atunci cand vine vorba de fotbal. Daca pana in urma cu putin timp microbistii au putut urmari indeaproape echipa cu cel mai slab golaveraj din toate ligiile europene (Soimii Pancota, inaintea excluderii din liga secunda), acum o pot urmari si pe cea care isi domina categoric liga.

O formatie micuta din Romania viseaza la startul unei povesti de succes.

Cu un stadion in care s-au investit 1.400.000 lei, dar si cu un buget de 450.000 lei pe sezon, Crisul Chisineu Cris si-a propus sa urce in esaloanele superioare ale fotbalului romanesc.

Chisineu Cris are ca obiectiv imediat promovarea din liga a patra in cea de-a treia, dupa ce echipa a inceput ca din tun sezonul: 15 victorii din 15 posibile.

In ultimii 3 ani, echipa din judetul Arad a incheiat mereu pe primele 4 locuri, dar a ratat de fiecare data promovarea.

Acum, cu 15 victorii in 15 meciuri si un golaveraj de 57-4, cei de la Chisineu Cris sunt decisi sa nu mai rateze liga a treia.

Liga2.ro noteaza ca echipa din Chisineu Cris este condusa de cuplul Daniel Cherechesi - Mihai Rosca, cei care ocupa functiile de presedinte, respectiv antrenor. De altfel, Mihai Rosca a mai antrenat inclusiv echipe din liga secunda, dar si din liga a treia.

"Avem un buget de 4 miliarde lei vechi pentru sezonul 2016/17, iar obiectivul este clasarea pe unul dintre primele 3 locuri. Obiectivul este trasat de oficialitatile locale", spune Daniel Cherechesi.

"900 milioane lei vechi merg la echipa secunda si la cele trei echipe de copii si juniori. In rest, ne concentram pe liga a patra si cred ca am cheltuit cu cap fiecare leu. Tot ce se intampla aici este cu sprijinul Con siliului Local. Cu totii vrem sa facem o propaganda buna orasului", mai spune preesdintele echipei.

Toti fotbalistii din primul 11 de la Chisineu Cris, cu exceptia unuia, au evoluat si in ligile a doua si a treia, acestia avand experienta.

In lot de afla Alin Ciornei (23 de ani, Liga a 3-a), Alin Pavel (30 de ani, Liga a 2-a), Remus Lung (39 de ani, Liga a 2-a), Dorin Jude (29 de ani, Liga a 3-a) – Sebastian Borsa (20 de ani, Liga 3-a), Teodor Turcus (29 de ani, Liga 2-a), Petrisor Jichici (21 de ani, Liga a 3-a), Iosif Covaci (23 de ani, Liga a 3-a) – Alin Mihai (31 de ani, Liga a 2-a), Nicu Modan (21 de ani, Liga a 3-a). Rezerve: Ciprian Patroi (23 de ani, judet), Cristian Sulea (19 ani, junior), Madalin Selejan (21 de ani, Liga 3-a), Ionuţ Chis (16 ani, junior), Eugen Deloreanu (19 ani, Liga a 3-a), Andrei Horga (18 ani, junior), Loredan Todinca (16 ani, junior).

Echipa are o medie excelenta de goluri si un cuplu de atacanti care "rup" liga a patra. Alin Mihai si Nicu Modan au marcat 28 din tele 57 de goluri ale echipei in primele 15 meciuri, fiind porecliti, mai in gluma, mai in serios, M&M.

"In iarna vrem sa ne intarim, sa mai aducem 2-3 jucatori. Nu vrem sa renuntam la fotbalistii importanti pe care ii avem acum si nu suntem deschisi la negocieri nici macar cu echipe de liga a doua. Parcursul de pana acum ne obliga sa tinem steagul sus. Avem 5 puncte fata de locul 2, campionatul se joaca. Ne asteptam sa jucam cu tribuna plina si sa avem oameni si langa gard", mai spun conducatorii clubului.


FOTO: Liga2.ro

Rezultatele de pana acum

Crisul Chisineu Cris 2-1 UTA II
Victoria Zabrani 0-4 Crisul Chisineu Cris
Crisul Chisineu Cris 4-1 CS Ineu
CS Dorobanti 0-5 Crisul Chisineu Cris
Crisul Chisineu Cris 1-0 Victoria Felnac
Crisul Chisineu Cris 3-1 Cetate Savarsin
ACS Socodor 0-8 Crisul Chisineu Cris
Crisul Chisineu Cris 4-1 Progresul Pecica
Soimii Lipova 0-1 Crisul Chisineu Cris
Crisul Chisineu Cris 1-0 Unirea Santana
Paulisana Paulis 0-4 Crisul Chisineu Cris
Crisul Chisineu Cris 5-0 CS Glogovat
Vointa Mailat 0-8 Crisul Chisineu Cris
Crisul Chisineu Cris 4-0 Soimii Simand
Frontiera Curtici 1-3 Crisul Chisineu Cris

Modifică setările cookies