Rapidul fanilor va juca pe Giulesti! Obiectiv: promovarea in liga a 4-a

Rapidul fanilor va juca pe Giulesti! Obiectiv: promovarea in liga a 4-a

ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului, club infiintat si finantat exclusiv de fanii rapidisti, vrea sa promoveze in Liga a 4-a la finalul acestui sezon.

Dupa ce in returul editiei trecute a participat fara ca rezultatele sale sa fie luate in seama la compunerea clasamentului, echipa finantata exclusiv de fanii Rapidului a fost inscrisa, in aceasta vara, in Liga a 5-a, divizie aflata in administrarea Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti. In acest moment, in timp ce fostele glorii Daniel Niculae, Vasile Maftei sau Constantin Schumacher s-au distantat de Rapidul sprijinit de Primaria Sectorului 1, care evolueaza in Liga a 3-a, si au existat probleme juridice, echipa numindu-se FC R Bucuresti si avand sediul social intr-o garsoniera, echipa fanilor a primit CIS-ul cu denumirea Rapid, are adresa la Stadionul Giulesti si a fost infiintat pe 25 iunie 2017 (Rapidul istoric are ca data de nastere 25 iunie 1923).

Clubul finantat de fani isi vede linistit de treaba, initiatorii proiectului spunand de la inceput ca nu se doresc rezultate cu orice pret, ci in primul rand punerea fundatiei unui proiect serios si de viitor, care sa reziste incercarii timpului si care sa nu aiba nevoie de patroni, finantatori, actionari sau alti asemenea oameni providentiali.

Deocamdata, ACS Rapid FNG ocupa pozitia a 4-a in clasamentul Ligii a 5-a Bucuresti, la 5 puncte in spatele liderului AFC Atletico Bucuresti (18p), dar are un meci mai putin disputat. Echipa isi desfasoara meciurile de pe teren propriu pe arena Coresi, la cativa kilometri de Stadionul Giulesti, iar urmatoarea partida va fi disputata duminica, de la ora 17.00, in compania celor de la Benfica Nova Geracao, un club al expatilor portughezi stabiliti definitiv in Romania sau care lucreaza temporar in tara noastra.

Pana la demolarea Giulestiului, echipa fanilor planuieste sa mai joace cel putin 2-3 partide pe aceasta arena, pentru a-si lua la revedere asa cum se cuvine de la batranul stadion. In acest moment, clubul a trecut de granita a 100 de membri cotizanti si numarul acestora continua sa creasca.

Echipa propune niste jucatori tineri si cu potential

In acest moment, la Rapidul fanilor joaca niste tineri jucatori de perspectiva, care fie abia au terminat junioratul, fie se afla in ultimul an pana sa fie considerati seniori din punct de vedere al varstei. Printre acestia se afla Andrei Petrache (fundas central, fost in grupa 2000 a vechiului Rapid, cu care a cucerit titlul municipal in 2014 si 2016), Madalin Ivascu (fundas, a jucat cea mai mare parte a junioratului la AFC Rapid), Catalin Tanase (mijlocas ofensiv, transferat de la AFC Rapid, campion municipal in 2014 si 2016), Claudiu Mateianu (mijlocas ofensiv, transferat de la AFC Rapid), Rares Raiu (atacant, fost la grupa 2000 a vechiului Rapid, campion municipal in 2014 si 2016) si Andrei Dumitrescu (atacant, transferat de la Academia Rapid, doua campionate municipale si un campionat judetean).

Acestora li s-au alaturat jucatori cu experienta de la CS FC Dinamo, CS Afumati, CSM Oltenita sau Progresul Spartac. Daca reuseste promovarea in Liga a 4-a, clubul va infiinta cel putin o grupa de juniori, asa cum cere regulamentul, dar si pentru ca exista tot mai multe solicitari in acest sens, venite din partea unor parinti care vor ca fii lor sa evolueze pentru acest club.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT