Victor Becali csa steaua FCSB playoff conference league Fotbal intern

"E problema lor că se supără". Victor Becali a oferit un răspuns direct în disputa CSA Steaua - FCSB

Vicecampioana României dispută pe "Arena Națională" prima manșă din play-off-ul competiției Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 August 2022, 07:43
Data actualizarii: Joi 18 August 2022, 07:48
  • FCSB - Viking Stavanger, meciul tur din play-off-ul Conference League, se joacă joi, de la ora 21:30 și va fi transmis ÎN DIRECT de PRO TV și VOYO.

Pentru meciul de pe Arena Națională, biletele s-au epuizat în timp record, rămânând disponibile doar 3000 de tichete pentru vânzarea la case, în ziua partidei. Victor Becali este de părere că prezența numeroasă a fanilor la partidele din tururile preliminarii ar trebui să pună capăt speculațiilor în disputa FCSB - CSA Steaua. 

"Important e să privim partea bună, interesul extraordinar al fanilor, dacă mai era nevoie de confirmare, cu FCSB și cu Steaua. O să se supere unii, e problema lor că se supără, nu mă privește, e evident. Aici lucrurile sunt clare, nu e nici cel mai mic dubiu.

Eu am mai spus-o, cred că, după mult timp, dacă mai era nevoie, omul care era cel mai în măsură să lămurească lucrurile astea, le-a lămurit, Cristian Gațu, care a fost comandatul clubului. Acum câteva luni am văzut un interviu în care nu putea explica cineva mai bine decât a explicat el. Contradicții vor fi întotdeauna.

La meciul trecut al FCSB-ului din Conference League au venit atâția oameni, la un meci nu atât de important ca să zic așa, nu era un meci în grupe. Dacă FCSB intră în grupe, joacă cu stadionul plin", a declarat Victor Becali la Sport Total FM.

Fanii FCSB au avut la dispoziție aproximativ 30.000 de bilete la meciul cu Viking

În urmă cu câteva zile, Comisia de Apel a UEFA a decis amendarea clubului de fotbal FCSB cu suma de 30.000 de euro şi l-a sancţionat să dispute meciul cu Viking Stavanger din play-off-ul Europa Conference League cu peluzele închise, din cauza „comportamentului rasist al suporterilor”.

În plus, FCSB a fost amendat cu o sumă suplimentară de 15.250 de euro pentru alte incidente din timpul meciului, cum ar fi blocarea scărilor de acces în Peluza Nord, aruncarea de obiecte şi aprinderea de torţe.

Incidentele reclamate s-au petrecut la partida FCSB - DAC 1904 Dunajska Streda (1-0), din manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei, din 11 august.

Modifică setările cookies