FCSB - Viking Arena Nationala bilete FCSB Conference League playoff conference league Conference League

FCSB - Viking | Ultimul asalt pentru grupele Conference League: câte bilete au mai rămas pentru confruntarea de pe Arena Națională

Vicecampioana României dispută pe "Arena Națională" prima manșă din play-off-ul competiției Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 19:42
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 19:58

FCSB este nevoită să joace meciul cu Viking cu ambele peluze închise din cauza incidentelor de la ultimul meci disputat acasă în Conference League, iar numărul relativ mic pe care suporterii „roș-albaștri” îl au acum la dispoziție e destul de mic, aproximativ 30.000. 

FCSB - Viking Stavanger, meciul tur din play-off-ul Conference League, se joacă joi, de la ora 21:30 și va fi transmis ÎN DIRECT de PRO TV și VOYO.

Biletele s-au vândut în timp record, iar ultimele 3000 de tichete vor fi puse spre comercializare la casele de bilete, așa cum s-a anunțat prin intermediul unui comunicat. 

"Ultimele 3.000 de bilete, joi la case!

FCSB anunță că ultimele 3.000 de bilete disponibile pentru partida cu Viking Fotball vor fi disponibile la casa de bilete de pe Bulevardul Basarabia joi, începând cu ora 11:00. În consecință, vânzarea online de pe www.bilete-fcsb.ro va fi oprită și ne vom concentra EXCLUSIV pe vânzarea tichetelor la case.

Vă mulțumim pentru mobilizarea extraordinară și suntem siguri că veți crea o atmosferă de vis și mâine seară!", au anunțat oficialii vicecampioanei.

Fanii FCSB au la dispoziție aproximativ 30.000 de bilete la meciul cu Viking

În urmă cu două zile, Comisia de Apel a UEFA a decis amendarea clubului de fotbal FCSB cu suma de 30.000 de euro şi l-a sancţionat să dispute meciul cu Viking Stavanger din play-off-ul Europa Conference League cu peluzele închise, din cauza „comportamentului rasist al suporterilor”.

În plus, FCSB a fost amendat cu o sumă suplimentară de 15.250 de euro pentru alte incidente din timpul meciului, cum ar fi blocarea scărilor de acces în Peluza Nord, aruncarea de obiecte şi aprinderea de torţe.

Incidentele reclamate s-au petrecut la partida FCSB - DAC 1904 Dunajska Streda (1-0), din manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei, din 11 august.

Modifică setările cookies