E groasă! Anchetă la FRF după ce Anamaria Prodan a stat pe bancă la o selecție la care a participat fiul ei - cine este vizat

anamaria prodan ancheta FRF Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Mai 2022, 15:07
Data actualizarii: Miercuri 25 Mai 2022, 15:29

Federația Română de Fotbal a anunțat că ”s-a autosesizat” după ce cazul a fost semnalat pe Facebook de o școală de fotbal din București.

După ce FC Player Junior, școală de fotbal din București, a semnalat că Anamaria Prodan a stat pe banca tehnică, alături de reprezentanții FRF, la o acțiune de selecție pentru echipa națională la care a participat și fiul ei, Bebeto Reghecampf, Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi că va demara o anchetă.

”Federația Română de Fotbal a luat act de informațiile publicate în mass-media privind acțiunea de selecție pentru echipa națională Under 15.

Având în vedere informațiile vehiculate, precum și imaginile publicate în presă, Departamentul de Integritate al FRF s-a autosesizat și a demarat o anchetă.

Fără legătură cu acest caz specific, FRF consideră că selecțiile pentru loturile naționale trebuie să se desfășoare în condiții clare de integritate, iar accesul părinților trebuie limitat în afara spațiului de joc”, a comunicat forul lui Răzvan Burleanu pe site-ul oficial.

Vizați sunt angajații de la Departamentul de Scouting al Federației Române de Fotbal, care au organizat respectiva acțiune de selecție.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!