După Mircea Lucescu, oficialii lui Dinamo au mai apelat la o legendă pentru a-i motiva pe jucători

Mircea Lucescu Dinamo Ionut Lupescu Fotbal intern Andrei Nicolescu / Foto: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Februarie 2024, 19:46
Data actualizarii: Sambata 24 Februarie 2024, 19:47

Conducătorii lui Dinamo fac tot posibilul pentru a repune echipa pe linia de plutire.

După ce au apelat la experimentatul Mircea Lucescu pentru a le da un boost de energie jucătorilor pe final de sezon regulat, conducerea lui Dinamo l-a solicitat și pe Ionuț Lupescu.

„Kaizerul” a refuzat însă invitația dinamoviștilor, susținând că prezența lui Mircea Lucescu în vestiarul „câinilor” a fost suficientă. Lupescu le-a transmis conducătorilor din „Ștefan cel Mare” că au nevoie în conducere de oameni care să cunoască fotbalul.

„E mult prea târziu să mai facă ceva. Eu cred că au jucători, mai au câteva luni şi trebuie să se salveze Dinamo, acesta este lucrul cel mai important. Nu ştiu dacă conducătorii şi-au făcut planurile, nu ştiu cum gândesc cei de acolo. Important este să le dea toată încrederea echipei şi lui Kopic.

Dinamo i-a cerut ajutorul lui Ionuț Lupescu

A fost solicitat (n.r. - Mircea Lucescu), cum şi pe mine m-au solicitat cei din conducere ca să trecem pe la băieţi, dar s-a dus dânsul şi cred că e suficient, multe lucruri nu poate să facă. Singurii care se pot ajuta sunt jucătorii şi antrenorul între ei.

Nu cred (n.r. - că se va implic Lucescu la Dinamo). Eu cred că nea Mircea mai vrea să antreneze şi din vară îl vom vedea antrenând undeva pin Europa.

Nu ştiu care sunt planurile celor care sunt acum în conducere. Am spus-o mai demult, le-am spus-o şi în faţă, cred că au nevoie de oameni care să aibă expertiză fotbalistică.

Am avut o discuţie şi faţă în faţă cu domnul Nicolescu, meciul trecut, dar până la urmă ei sunt cei care decid. Şi antrenorul are nevoie de oameni care să vină din teren, să cunoască fenomenul mai bine decât oricare dintre acţionari”, a spus Ionuț Lupescu, potrivit Primasport.

Dinamo ocupă locul 15 în clasament, cu 22 de puncte, două mai multe decât ultima clasată FC Botoșani, care nu a jucat în această etapă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!