DORTMUND PLATESTE 4.5 MILIOANE PENTRU GOIAN

Marti 05 Iunie 2007, 19:30
SECHELARIU: "GOIAN MERITA UN PREMIU DE EXCELENTA IN FOTBAL"

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Steaua il ia pe Emeghara, dar il pierde pe Goian.
La 10 ani dupa ce a castigat Champions League, Borussia Dortmund il ia pe Goian iar nemtii castiga lupta cu Everton si ii ofera Stelei 4,5 milioane de Euro pentru uriasul de nationala.

Dortmund il vrea pe Goian in locul internationalului german Metzelder, care a fost luat gratis de Real Madrid. Fotbalistul Stelei e dorit in special de noul antrenor, Doll, eliminat anul trecut cu Hamburg din UEFA de Rapidul lui Lucescu junior.

"Tot suna impresari, cat vrei pe Goian? 3 milioane, 4 milioane ca avem oferte. Bine ma, aduceti oferte", spune patronul Stelei, Gigi Becali, care este completat si de seful Ligii: "campionatul nostru intern da valori pe banda rulanta si valori autentice, nu asa ..."

De asemenea, coproprietar la contractul lui Goian, Sechelariu, il lauda si el pe stelist: "Goian merita un premiu de excelenta in fotbal. E un baiat cu un caracter deosebit, respecta fotbalul si cred ca poate sa joace in orice campionat. Am auzit azi dimineata ca ar putea sa plece spre Germania" spune Sechelariu, care a obligat Steaua sa nu-l vanda pe Goian sub 2 milioane de Euro. Sechelariu va primi jumatate din suma de transfer.

BUCUREŞTI. COLAPS IMINENT I. Bucureştenii, la un pas de-a nu mai avea apă caldă şi căldură în următorii ani
BRAT