VIDEO EXCLUSIV Dialog savuros între Gigi Becali și Vivi Răchită! Patronul vicecampioanei a pufnit într-un hohot de râs

Gigi Becali l-a criticat din nou pe Denis Haruț pentru evoluțiile pe care fotbalistul le-a avut în tricoul FCSB-ului în acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 13:39
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 13:53

Prezent în studioul emisiunii „Ora exactă în sport”, Vivi Răchită a ținut să-i reamintească lui Gigi Becali că el l-a atenționat în legătură cu Haruț.

Becali i-a replicat că nu l-a ascultat, deoarece fostul căpitan al Petrolului a avut în trecut „unele răutăți” la adresa clubului său.

Vivi Răchită s-a apărat și a dezăvăluit că în momentul în care a fost inaugurat stadionul Steaua s-a numărat printre cei care au susținut că FCSB merită să joace acolo.

Fostul pretrolist a mai dezvăluit și că fanii lui CSA i-au transmis mesaje în care l-au acuzat că „a luat brânză” de la Becali ca să treacă de partea lui, moment în care patronul vicecampioanei a pufnit într-un râs isteric.

Mai jos, dialogul dintre cei doi: 

Gigi Becali: E în loc să atace, el face pași înapoi: țac, țac, țac...

Vivi Răchită: Păi și eu v-am spus domnul Becali;

G.B.: Păi tu mi-ai spus, dar eu nu pot să mă iau așa după ce spun toți.

V.R.: Păi măcar la fundași puteați să mă ascultați, la atacanți nu mă pricep, dar la fundași...

G.B.: Păi gata, că de acum am încredere în tine. Până acum nu am avut pentru că aveai niște răutăți... Că FCSB, că Steaua, că nu știu ce...

V.R.: Cum domnul Becali, că v-am luat apărarea, am zis că FCSB trebuie să joace în Ghencea și mi-au trimis suporterii CSA-ului mesaj că am luat brânză de la dumneavoastră...

G.B.: (râde în hohote) Acum am încredere în tine, că te-ai cumințit.

FCSB primește vizita lui Saburtalo, joi, de la ora 20:30, în returul turului doi preliminar al Conference League. Meciul va putea fi urmărit LIVE la PRO TV, iar cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!