VIDEO EXCLUSIV Dialog savuros între Gigi Becali și Vivi Răchită! Patronul vicecampioanei a pufnit într-un hohot de râs

Gigi Becali l-a criticat din nou pe Denis Haruț pentru evoluțiile pe care fotbalistul le-a avut în tricoul FCSB-ului în acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 13:39
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 13:53

Prezent în studioul emisiunii „Ora exactă în sport”, Vivi Răchită a ținut să-i reamintească lui Gigi Becali că el l-a atenționat în legătură cu Haruț.

Becali i-a replicat că nu l-a ascultat, deoarece fostul căpitan al Petrolului a avut în trecut „unele răutăți” la adresa clubului său.

Vivi Răchită s-a apărat și a dezăvăluit că în momentul în care a fost inaugurat stadionul Steaua s-a numărat printre cei care au susținut că FCSB merită să joace acolo.

Fostul pretrolist a mai dezvăluit și că fanii lui CSA i-au transmis mesaje în care l-au acuzat că „a luat brânză” de la Becali ca să treacă de partea lui, moment în care patronul vicecampioanei a pufnit într-un râs isteric.

Mai jos, dialogul dintre cei doi: 

Gigi Becali: E în loc să atace, el face pași înapoi: țac, țac, țac...

Vivi Răchită: Păi și eu v-am spus domnul Becali;

G.B.: Păi tu mi-ai spus, dar eu nu pot să mă iau așa după ce spun toți.

V.R.: Păi măcar la fundași puteați să mă ascultați, la atacanți nu mă pricep, dar la fundași...

G.B.: Păi gata, că de acum am încredere în tine. Până acum nu am avut pentru că aveai niște răutăți... Că FCSB, că Steaua, că nu știu ce...

V.R.: Cum domnul Becali, că v-am luat apărarea, am zis că FCSB trebuie să joace în Ghencea și mi-au trimis suporterii CSA-ului mesaj că am luat brânză de la dumneavoastră...

G.B.: (râde în hohote) Acum am încredere în tine, că te-ai cumințit.

FCSB primește vizita lui Saburtalo, joi, de la ora 20:30, în returul turului doi preliminar al Conference League. Meciul va putea fi urmărit LIVE la PRO TV, iar cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe SPORT.RO.

Modifică setările cookies