Denis Alibec, sfătuit să rămână în Qatar: "Are bani mulți și e liniștit!"

Denis Alibec Valentin Lazar Fotbal intern Denis Alibec / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Aprilie 2024, 17:12
Data actualizarii: Luni 15 Aprilie 2024, 17:13

Denis Alibec (33 de ani) ar putea să rămână în Qatar, în ciuda interesului manifestat de Gigi Becali pentru a-l aduce înapoi la FCSB. 

Valentin Lazăr, jucător cu experiență vastă în fotbalul din Qatar, l-a sfătuit pe atacant să nu se grăbească cu o revenire în România.

"Eu l-am sfătuit să stea măcar un an (n.r. în Qatar), are 33 de ani. Depinde ce se întâmplă cu echipa lui, pentru că acum a câștigat Qatar Club săptămâna trecută. Ei au pierdut și probabil, 80-90% o să dea baraj cu liga a doua", a spus Vali Lazăr, potrivit Digisport.

Alibec, dorit de Becali la FCSB

Fostul mijlocaș consideră că Alibec are șanse mari să se mențină în prima ligă din Qatar cu Muaither SC, chiar dacă echipa va juca barajul de retrogradare.

"Nu cred că o să aibă probleme, pentru că în ultimii 7-8 ani doar o echipă de liga a doua a câștigat barajul. Se schimbă liniile des acolo, din an în an se schimbă jucătorii. Acum sunt 6 jucători străini, nu mai sunt 4", a mai spus Lazăr.

Denis Alibec ar putea reveni în vară la FCSB. Atacantul a îmbrăcat tricoul echipei patronate de Gigi Becali timp de un sezon și jumătate, în perioada ianuarie 2017 – iulie 2018.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!