De la "lucrari demonice si miscari satanice", la "platesc oricat, 2 mil-3 mil euro sa-i mut pe toti in strainatate". Gestul facut azi de Becali fata de victimele din Colectiv. VIDEO

Imediat dupa tragedia din Colectiv, Gigi Becali a avut o reactie incredibila.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Noiembrie 2015, 18:39
Data actualizarii: Joi 05 Noiembrie 2015, 18:55

"Nu vreau sa intervin, dar aceasta tragedie m-a facut si pe mine sa ma uit la TV si sa vad aceste lucruri. Mi se ridica parul si ma cutremur tot. Sa fie invatare de minte la educatie, am si eu fete. Sa ma ierte toata lumea, dar fetele mele nu puteau fi niciodata acolo. Am vazut niste filmari de la acele asa-zise spectacole. Erau lucrari demonice, se jucau cu focul si faceau miscari satanice."

"Sa ma ierte trupa care se promova acolo, dar ati vazut ca atunci cand dansau tineau degetele lui Satan? E semnul lui, incornorarea. Copiii, saracii, nu constientizau. Fetele mele imi spun tot timpul unde sunt, eu nu le las seara sau noaptea afara. Trebuie sa stiu tot timpul unde sunt. Nu vreau ca fetele mele sa fie atrase in asa ceva."

"Trebuie ca parintii sa traga concluzii din aceasta tragedie, sa se stie unde sunt copiii lor tot timpul. Pe organizatori nu i-a interesat profitul, ci distrugerea sufletului", a spus Becali la scurt timp dupa incidentul din Colectiv.

Astazi insa, patronul Stelei a intervenit si a decis sa ajute o familie afectata de tragedia din Colectiv. A donat 70.000 de dolari pentru transportul unei victime din Colectiv in ISrael. Becali anunta ca e dispus sa ajute si alte persoane.

"Eu am spus de prima data, daca este nevoie de oricati bani, platesc transport si tratament. Nu m-a contactat pana astazi nimeni. M-a contactat familia unui baiat care e la spitalul de arsi, a spus ca evaluarea este la 70.000 de dolari pentru transport si pentru 21 de zile de spitalizare, dupa care se face o reevaluare. Stiu ca are 2 copii, sotia lui e aici, cu rani. Am vorbit cu domnii de aici ca sa confirm ca am platit banii pentru firma din Israel. Acum voi vorbi cu domnul ministru si i-am spus sa faca o evaluare"

"Toti care sunt si tot ce este nevoie, un milion, doua, trei, oricat costa, ii transportam pe toti in strainatate. Am venit si cun doctor roman din Germania care a cerut niste date din Germania. Sunt patru paturi in Germania, conditii maximale. Ma intalnesc cu domnul ministru sa vede pe cine mai putem sa salvam. Ce conteaza banii cand e vorba de viata, de om, ce faci cu ei?", a declarat Gigi Becali astazi, prezent la spitalul de arsi.

Modifică setările cookies