Gica Hagi Ianis Hagi rangers stranieri Fotbal intern

VIDEO De două ori fericit. Ce a spus Gică Hagi despre revenirea fiului său, Ianis

Ianis Hagi a trecut de una dintre cele mai dificile perioade din viața sa, o accidentare suferită care l-a ținut deosebit de mult în afara terenului la Rangers.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 00:05
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 00:25

Accidentat încă de la începutul anului 2022, Ianis Hagi a revenit, în sfârșit, pe teren. Michael Beale i-a oferit 18 minute de joc, după ce l-a introdus în meci în minutul 72, în locul lui Malik Tillman.

De două ori fericit. Ce a spus Gică Hagi despre revenirea fiului său, Ianis, pe suprafața de teren

„Regele” a vorbit despre evoluția fiului său de pe teren, evidențiind faptul că Ianis Hagi a arătat bine în primul meci de la revenire și că a fost cea mai grea perioadă din viața sa, dar peste care a trecut, în cele din urmă.

  • Gică Hagi

„(n.r. superfericit că a revenit și Iani?) Da! Da, vă dați seama. Lucrul acesta, în special pentru el... A fost cea mai grea perioadă în viață. A trecut-o cu brio, a muncit mult. A avut o accidentare foarte, foarte grea. Arată bine, l-am văzut bine. Arată bine, motivat în teren. A luat și cartonaș galben. Are sămânță. 

Mă bucur pentru el, să fie sănătos, să fie pe teren, să revină, să aibă răbdare, pentru că o să aibă nevoie de timp să revină. Dar, mi-a plăcut de el. Același jucător, creativ, cu pase în față. A pasat între linii, dă pase între atacanți. O face și lucrează pentru cei din față”, a spus Gică Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

Antrenorul lui Rangers, categoric în privința lui Ianis Hagi: "Demontez acest zvon!"

După meciul cu St. Johnstone, scor 2-0, în care Ianis Hagi a fost introdus în minutul 72, Michael Beale, antrenorul lui Rangers, a fost întrebat despre zvonurile apărute în presa din Turcia, conform cărora internaționalul român este dorit de Galatasaray.

Deși înțelege legătura specială dintre Ianis Hagi și fosta echipă a tatălui său, tehnicianul englez, fost secund al lui Steven Gerrard, spune că mijlocașul nu va pleca prea curând de pe Ibrox Park.

"Știu că Galatasaray este un club apropiat de inima lui. S-a născut acolo, tatăl său a jucat acolo, însă Ianis Hagi va mai juca la Rangers câțiva ani, așa că pot să demontez acest zvon", a spus Michael Beale, la conferința de presă.

În decembrie, în ciuda absenței îndelungate a lui Ianis Hagi, Rangers a decis să îi prelungească înțelegerea șeptarului echipei până în iunie 2026.

Conferința lui Gică Hagi după FCSB - Farul 2-3

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!