Dat afară de la FCSB, riscă să ajungă și pe lista neagră a lui Hagi: „Un jucător de care îmi pare rău!”

Gica Hagi Dragos Nedelcu Farul Constanta FCSB Superliga Gică Hagi
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 22:42
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 23:32

Unul dintre fotbaliștii reveniți la Farul Constanța în vara anului trecut l-a supărat pe Gică Hagi.

Dragoș Nedelcu (25 de ani) a început titular meciul cu FCSB, pe poziția de mijlocaș central, însă a fost înlocuit de Hagi, cu Enes Sali, în minutul 65 al meciului.

Florin Răducioiu a remarcat faptul că nu e pentru prima oară când Gică Hagi îl echimbă în timpul unui meci și a lăsat de înțeles că acesta a intrat în dizgrațiile lui Gică Hagi.

  • Gică Hagi

Nedelcu, schibat de Hagi în repriza secundă a meciului cu FCSB

„Nu e prima dată când Gică Hagi îl schimbă pe Nedelcu. Mie, personal nu... un jucător de care îmi pare rău”, a spus Florin Răducioiu la Primasport.

Moldovan a încercat să-i ia apărarea lui Nedelcu, susținând că acesta a trecut printr-o accidentare gravă și că probabil încă nu a reușit să-și revină la forma de altădată.

„A avut şi el momente dificile, a fost accidentat, dar încă nu şi-a regăsit forma de altădată, care l-a propulsat la FCSB”, a încercat să-i ia apărarea Viorel Moldovan.

Dragoș Nedelcu a revenit la Farul Constanța în vara anului trecut, după ce Gigi Becali, nemulțumit de prestațiile acestuia, a fost de acord să-l lase să plece liber de contract.

În ultimele cinci partide disputate în tricoul Farului, Nedelcu a rezistat doar în unul singur meci până la final, cel cu Voluntari, scor 1-1. În acest an, a fost shimbat în ambele meciuri disputate.

Conferința lui Gică Hagi după FCSB - Farul 2-3

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!