"Dan Petrescu este un maestru al manipularii!" Oficialii Craiovei au reactionat inainte de meciul de la Medias! "De unde stie el ce e la noi?"

"Dan Petrescu este un maestru al manipularii!" Oficialii Craiovei au reactionat inainte de meciul de la Medias! "De unde stie el ce e la noi?"

Dupa victoria de la Cluj, Universitatea Craiova s-a apropiat la un punct de CFR Cluj in fruntea clasamentului, iar lupta pentru titlu s-a relansat. 

Inainte de meci, antrenorul clujenilor ii lauda pe Bergodi si pe jucatorii sai, pentru ca la finalul partidei sa declare ca oltenii sunt acum favoriti la castigarea campionatului. Dan Petrescu a mai spus atunci ca cei de la Universitatea Craiova vor avea in etapa viitoare un meci mai usor, la Medias, comparativ cu partida CFR-ului, cu Astra.

Toate aceste declaratii l-au facut pe managerul general al oltenilor sa reactioneze. Marcel Popescu a declarat ca experimentatul tehnician de la Cluj este un maestru al manipularii. 

"Dan Petrescu este un maestru in manipularea alibiilor. Este un antrenor bun, dar cu un profil care nu s-ar potrivi la Craiova. Merge la 1-0 si la noi publicul este adeptul unui meci de 5-4, decat al unui scor ca 1-0. De unde stie el ca noi avem meci usor?

Eu cred ca este cel mai corect fiecare sa se uite in ograda lui. Daca reusim sa fim campioni, vom fi pe forte proprii. Noi trebuie sa ne bucuram ca are cineva jucatori accidentati? Nu, orice meci trebuie tratat cu responsabilitate maxima. Mergem la Medias, o echipa care a incurcat Astra, la Giurgiu, iar acolo a pierdut FCSB", a atras atentia Popescu, intr-un interviu pentru Oltenia TV. 

Meciul dintre Universitatea Craiova si Gaz Metan Medias este programat vineri, de la ora 20. Echipa lui Dusan Uhrin are mari probleme de lot inaintea acestei partide, clubul despartindu-se de 8 dintre jucatori.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Starea de alertă, prelungită cu încă 30 de zile. Am ajuns la cea mai mare rată de decese COVID-19 din UE
BRAT